2024.október.05. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vodafone: Korlátlanság, kedvezmények, kényelem

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/85504"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_733.jpg" border="0" width="279" height="181" /></a></span>Akár 48 ezer forintos megtakarítással kínál korlátlan beszélgetést a Vodafone családok számára, jelentette be a szolgáltató szerdán.

images 733Akár 48 ezer forintos megtakarítással kínál korlátlan beszélgetést a Vodafone családok számára, jelentette be a szolgáltató szerdán.

images 733Akár 48 ezer forintos megtakarítással kínál korlátlan beszélgetést a Vodafone családok számára, jelentette be a szolgáltató szerdán.

Már két fő esetén is igénybe vehető a családi ajánlat, mellyel a második előfizetés havidíjára jár a kedvezmény. A családi ajánlattal nagyobb ügyfélkör számára válik elérhetővé a korlátlan beszélgetés, mivel a nagyobb családok a páros ajánlatokon felül további kedvezményes SIM kártyákat vásárolhatnak és így további 2 SIM kártya kedvezményes használatára nyílik lehetőség. A családi kedvezménnyel a megtakarítások mellett egyszerűbbé és átláthatóbbá válik a családtagok  előfizetéseinek kezelése is, hiszen egy, közös számlát kapnak, így nem kell több fizetési határidőt fejben tartani.

Családi kedvezménnyel például a belföldi normáldíjas számok esetében havi 9 990 forintért korlátlan hívást, SMS és MMS küldést, valamint 500 MB adatforgalmi keretet kínáló Red Basic csomagok 7 990 Ft-os havidíjért lesznek elérhetőek, amennyiben már van a családban egy Red Basic.   A megtakarítás így a 2 éves szerződés időtartama alatt összesen 48 000 Ft.

Red Basic és Go+ csomag együttes előfizetése esetén a Go+ kedvezményes havidíja 4 990 Ft helyett 3 990 Ft lesz, így  az elérhető megtakarítás 2 év alatt 24 ezer forint.

A családi kedvezmény nemcsak az előfizetéses, de a feltöltőkártyás családtagoknak is jár. Az aktív Max-szal rendelkező ügyfelek a korlátlan családi beszélgetések mellett kedvezményesen tölthetik fel az egyenlegüket, amennyiben azt a havi számlájuk terhére teszik meg. Így a 3 000 Ft értékű feltöltésért mindössze 2 500 Ft-ot kell fizetniük.

Amennyiben a családtagok táblagépet is szeretnének vásárolni a kedvezmények mellé, nincs más dolguk, mint a Red Basic csomagjukat Red Plus-ra cserélni. A második Red Plus esetén is jár a 2000 Ft-os havidíj kedvezmény, így szintén 48 000 Ft megtakarítás érhető el.

 www.vodafone.hu/csaladi 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.