2024.szeptember.09. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

GONDOLATBÖRZE A TELEKOMTÓL

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44880"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_39.jpg" border="0" width="103" height="86" /></a></span>A Telekom az online vállalattá válás újabb fontos lépéseként felhasználók párbeszédére épülő új, komplex közösségi oldalt indított Gondolatbörze néven. </p> <p> 

images 39A Telekom az online vállalattá válás újabb fontos lépéseként felhasználók párbeszédére épülő új, komplex közösségi oldalt indított Gondolatbörze néven.

 

images 39A Telekom az online vállalattá válás újabb fontos lépéseként felhasználók párbeszédére épülő új, komplex közösségi oldalt indított Gondolatbörze néven.

 

A távközlési infrastruktúra, a nagysebességű, szélessávú internet terjedésével, az online közösségi lét térnyerésével a felhasználók tudatosabban, életmódjukhoz szabottan bővítik ismereteiket, amelyeket egyre szívesebben osztanak meg egymással.  A Telekom által – a vállalat Okosdigitális Programjának legújabb színtereként, a Digitális Magyarország program egyik platformjaként – létrehozott, felhasználói tudást megosztó közösségi oldal a vállalat termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kérdések megválaszolásának hatékony és gyors formáját kínálja.

A Telekom teljes ügyfélkörét kiszolgáló, https://kozosseg.telekom.hu/ címen található Gondolatbörze az ügyfelekkel való közvetlen és nyilvános interakcióhoz, gondolatmegosztáshoz nyújt komplex segítséget: a fórum ötletmegosztó és blogfelület is lesz egyben, ahol lehetőség nyílik a szakértő és a kezdő felhasználók és alkalmazók találkozására.

A Gondolatbörzén a felhasználói keretek között bárki bármit kérdezhet, bármihez hozzászólhat, véleményt formálhat, segítséget nyújthat. Ez utóbbi esetében – a segítségnyújtásra adott sikerességi visszajelzés, a kérdező általi elfogadás alapján – a rendszer rangsorolja a kérdésre adott megoldásokat. Így a hasonló problémával bejelentkező következő felhasználónak már nem kell a válaszok között keresgélnie: a válaszlista első helyére a megoldás kerül. 

A rendszer szakértői háttértámogatással folyamatosan moderált, a beérkező kérdésekre a közösség tagjai reagálnak, adott türelmi időn túl pedig a Telekom szakemberei adnak választ.

A  Magyar Telekomnál évek óta az ügyfél és az ügyfélélmény áll az üzleti tevékenység fókuszában. Éppen ezért folyamatosan törekszik termék- és szolgáltatásporfóliójának egyszerűsítésére, működési folyamatainak online kezelésére, az otthonok digitális kiszolgálására, hogy beruházásaival és fejlesztéseivel hozzájáruljon a fogyasztói élményhez. 

https://kozosseg.telekom.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.