2024.szeptember.06. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Joulupukki adta át hatvan hátrányos helyzetű gyermeknek a „Max a Barátság nyomában mesekönyvet”

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/86138"><img class="image image-preview" src="/files/images/1_555.jpg" border="0" width="464" height="309" /></a></span>Mikulás és Karácsony közeledtével a Vodafone egy különleges mesekönyv kiadásával és a mese estéről-estére történő felolvasásával szeretné felhívni a figyelmet az emberi kapcsolatok, a család és barátság jelentőségére.</p>  <p><strong>

1 555Mikulás és Karácsony közeledtével a Vodafone egy különleges mesekönyv kiadásával és a mese estéről-estére történő felolvasásával szeretné felhívni a figyelmet az emberi kapcsolatok, a család és barátság jelentőségére.

 

1 555Mikulás és Karácsony közeledtével a Vodafone egy különleges mesekönyv kiadásával és a mese estéről-estére történő felolvasásával szeretné felhívni a figyelmet az emberi kapcsolatok, a család és barátság jelentőségére.

 

Bizonyára sokan emlékeznek a Vodafone MAX reklámfilmre, amelyben a családtól távol élő Anna esténként egy kis dinoszauruszról mesél kisöccsének – telefonon. Hohol Ancsa legújabb mesekönyvében életre keltette Maxot, a testvérek kis dínóját. A „Max a barátság nyomában" című mesekönyv bemutatójára 2014. december 2-án került sor, és az ünnepségen az igazi Mikulás, a finn Joulupukki adta át a mesekönyvet az Anyaoltalmazó Alapítvány közel hatvan kis lakójának.

 

Sok gyermeknek nem adatik meg a lehetőség, hogy esténként családi körben hallgathassa meg Max történeteit.  A korlátlan beszélgetéseket kínáló tarifacsomagjainkat kihasználva a Vodafone dolgozói úgy döntöttek, hogy karácsonyig a budapesti Anyaoltalmazó Alapítvány, a miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthon és a gyömrői Általános Iskola Speciális Szakiskola Diákotthon és Gyermekotthon lakóinak mesemondó szüleivé válnak, 10 estén keresztül mobil telefonon keresztül mesélik el a gyermekeknek  Max egy-egy újabb kalandját "- mondta Baráth Péter, a Vodafone márkaigazgatója.

 

„Hatalmas élmény volt a gyermekek számára, hogy életükben először találkozhattak a finn Mikulással. Mindazonáltal talán még ennél is többet jelent az a szeretetteli gondoskodás, amelyet a Vodafone dolgozói az esti mesékkel nyújtanak számukra." – mondta Haraszti István, az Anyaoltalmazó Alapítvány titkára.

 

A meséket a Vodafone dolgozói a látássérültek tájékozódási, művelődési és szórakozási lehetőségeinek bővítését szolgáló  Lapról hangra oldalra is felolvassák, így a vak és gyengén látó gyermekek is meghallgathatják Max történeteit.

 

A könyv Gombos Gáspár illusztrációval, a Manó Könyvek gondozásában jelent meg, és a Líra bolthálózatában, illetve webáruházában: lira.hu/max vásárolható meg 2490 Ft-os áron. A mesekönyv bevételéből a Vodafone Magyarország a három gyermekotthont támogatja.

 

A kis dínó névadóját, a Max tarifacsomagot a Vodafone a családi és baráti kapcsolatok ápolásának érdekében hozta létre, hiszen az aktív Max ügyfelek egymással 0 Ft-os díjjal, korlátlanul beszélgethetnek. A jelenleg is tartó Karácsonyi akcióban az első 3-, vagy 4 ezer forintos feltöltést követően a következő 3 alkalommal a Vodafone tölti fel az egyenleget, vagyis a Max ügyfelek egy feltöltésért négy hónapon át élvezhetik az egymás közötti 0 Ft-os hívásokat. További tudnivalók a Max tarifacsomagokról a Vodafone honlapján találhatóak.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.