2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Több mint 70 új flotta csatlakozott a Goodyear FleetFirst programjához

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/86481"><img class="image image-preview" src="/files/images/good_.preview.jpg" border="0" width="470" height="263" /></a></span>30 000 gépjármű lett újonnan tagja az abroncsmenedzsment programnak. A Goodyear a 2014-es év során folyamatos növekedést tapasztalt azon európai gépjárműflották számában, amelyek csatlakoztak a FleetFirst abroncsmenedzsment programokhoz. Az év eleje óta kilenc országból 75, összesen mintegy 30 000 gépjárművet üzemeltető flotta jelentkezett. <p> 

good .preview30 000 gépjármű lett újonnan tagja az abroncsmenedzsment programnak. A Goodyear a 2014-es év során folyamatos növekedést tapasztalt azon európai gépjárműflották számában, amelyek csatlakoztak a FleetFirst abroncsmenedzsment programokhoz. Az év eleje óta kilenc országból 75, összesen mintegy 30 000 gépjárművet üzemeltető flotta jelentkezett.

 

good .preview30 000 gépjármű lett újonnan tagja az abroncsmenedzsment programnak. A Goodyear a 2014-es év során folyamatos növekedést tapasztalt azon európai gépjárműflották számában, amelyek csatlakoztak a FleetFirst abroncsmenedzsment programokhoz. Az év eleje óta kilenc országból 75, összesen mintegy 30 000 gépjárművet üzemeltető flotta jelentkezett.

 

„Büszkeséggel tölt el, hogy ebben az évben ilyen sok flotta választott minket abroncsszolgáltatójának, köztük több neves gépjárműpark-üzemeltető is. Ez egyértelmű bizonyítéka annak a magas szolgáltatási színvonalnak, amit a Goodyear FleetFirst menedzsment programmal nyújtunk. A FleetFirsttel innovatív termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik a teljes fenntartási költséget" – mondta Jan-Piet Huylebroeck, a Goodyear EMEA tehergépjármű-abroncs részlegének értékesítési igazgatója.

 

A flották közül sokan Európán átívelő tevékenységet folytatnak, székhelyeik pedig Belgiumban, Észtországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, illetve az Egyesült Királyságban vannak. A Goodyear új ügyfelei között tudhatunk olyan ismert neveket, mint Eddie Stobart (több mint 5 000 gépjárművel), a Turners Soham több mint 2 500, a lengyel Hama Polska több mint 850 gépjárművel, a francia Ageneau több mint 500 gépjárművel és sok más, több száz gépjárműből álló flotta.

 

„Ez a program a tökéletes partneri kapcsolatot jelenti számunkra, hiszen olyan vállalat vagyunk, amely az innovációt és hatékonyságot helyezi előtérbe mindenben, amit csinál. A Goodyear ismert szervizszolgáltatása, a TruckForce szintén támogatja majd a flottákat abban, hogy a minimumra csökkentsük az állásidőt, és a lehető legtöbbet hozzuk ki abroncsainkból, ami által még többet nyújthatunk ügyfeleinknek" – mondja Tim King, a Turners Soham Ltd. csoportszintű flottamérnök.

 

„A FleetFirsttel a Goodyear prémium termékeket kínál, és ami a legfontosabb, egy átfogó szolgáltatási és megoldáscsomagot, melynek segítségével csökkenthetjük általános működési költségeinket. A Goodyear csapatán keresztül a TreadMax újrafutózott termékek használatával optimalizáltuk költségvetésünket, a FleetOnlineSolutions bevezetésével pedig csökkentettük üzemeltetési költségeinket" – mondja Jean-Pierre Ageneau, az Ageneau egyik ügyvezető igazgatója.

 

Valójában a Goodyear a FleetFirst abroncsmenedzsment programon keresztül több mint 250000 gépjárműről gondoskodik több mint 20 országban, és segítségével a flották üzemeltetői jelentősen csökkenthetik a teljes fenntartási költséget a magas minőségű új és újrafutózott termékeknek, prémiumszolgáltatásoknak és innovatív megoldásoknak köszönhetően.

A Goodyear FleetFirst programja az új tehergépkocsi-abroncsok (pl. FUELMAX és KMAX), illetve a prémium TreadMax újrafutózott termékek mellett magában foglalja prémiumszolgáltatások széles skáláját, a Serviceline24h országúti segélyszolgálatot és a FleetOnlineSolutions internetes abroncsmenedzsment programot.

A FleetFirst szervizszolgáltatásait a Goodyear TruckForce hálózata végzi, amelynek közel 2000 szolgáltató a tagja 28 európai ország stratégiailag legfontosabb helyén.

 

www.goodyear.com

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.