2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Semleges nemek – Bemutató

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/86626"><img class="image image-preview" src="/files/images/semleges.preview.jpg" border="0" width="479" height="640" /></a></span>2014. december 18-án, 20 órakor a Scallabouche Társulat Semleges nemek című előadásának bemutatójára kerül sor Jurányi Inkubátorház Kamaratermében. Alexis Latham rendezésében a két szereplő Hámori Gabriella és Vajda Milán.</p> <p> 

semleges.preview2014. december 18-án, 20 órakor a Scallabouche Társulat Semleges nemek című előadásának bemutatójára kerül sor Jurányi Inkubátorház Kamaratermében. Alexis Latham rendezésében a két szereplő Hámori Gabriella és Vajda Milán.

 

semleges.preview2014. december 18-án, 20 órakor a Scallabouche Társulat Semleges nemek című előadásának bemutatójára kerül sor Jurányi Inkubátorház Kamaratermében. Alexis Latham rendezésében a két szereplő Hámori Gabriella és Vajda Milán.

 

„Próbálunk. Van darab is, de egyelőre kevéssé használjuk. Alexis Latham rendező és Garai Judit dramaturg minden nap sok feladatot adnak. Vajda Milán nőből átműtött férfi monológját improvizálja, aztán én is elmesélem, hogy lettem Gáborból Gabriella. Táncolunk.

Büszke apa vagyok, mert Milánt, a 12 éves fiamat rajtakapom egy pornómagazinnal.

Vagy abban mégsem nők vannak? Vagyunk irodában dolgozó férfiak, akik nem merik elárulni, hogy a Hugo Boss öltöny másvalakit rejt.

Vagyok darukezelő özvegye, aki úgy dönt, inkább maga lesz egy darukezelő férj és női önmagát temeti el.

Milán agresszív élsportoló különleges vágyakkal, én gyakorlatlan terapeuta. Rengeteg helyzetbe megyünk bele, kétszázszor több utasítást kapunk, mint egy átlagos próbafolyamatban, mégis szabadabban, pofátlanabbul játszunk, és majd meglátjuk, mi lesz belőle." (Hámori Gabriella személyes ajánlója)

 

Kit rejt az öltöny és kit az estélyi?
Ki megy be a férfi mosdóba és mit akar?
Ki és miért küzd dührohamokkal?

Ki kihez vonzódik?

Kinek mik a szerepei? Kinek mi hiányzik?

Ki mit talál meg? És ki kicsoda egyáltalán?

Játék és küzdelem szerepekkel, nemekkel, magunkkal.

 

Két történet és improvizációk az alapja a Scallabouche legújabb előadásának. Egy nő, aki kényszerből öltönyt húz, és egy férfi, aki egy idő után jobban érzi magát egy estélyiben, mint a ringben. Valamint két színész – Hámori Gabriella és Vajda Milán – akik ezerfélét játszanak és kíméletlenül instruálnak.

 

2014. december 18. 20:00

Semleges nemek – Bemutató
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

1027 Budapest, Jurányi utca 1-3.
(Jegyvásárlás: jegy@tugeprodukcio.hu)

 

www.scallabouche.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.