2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Harkányfürdő az ország egyik leglátogatottabb gyógy- és termálfürdője

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/86655"><img class="image image-preview" src="/files/images/harkany_medence_telen.preview.jpg" border="0" width="475" height="356" /></a></span>A Dél-dunántúli régió gyógy-és termálfürdői között is vezető szerepet betöltő Harkányfürdő, mely egyben az ország egyik leglátogatottabba gyógyfürdője, elérte a 450 ezres eladott belépőjegy-számot.

harkany medence telen.previewA Dél-dunántúli régió gyógy-és termálfürdői között is vezető szerepet betöltő Harkányfürdő, mely egyben az ország egyik leglátogatottabba gyógyfürdője, elérte a 450 ezres eladott belépőjegy-számot.

harkany medence telen.previewA Dél-dunántúli régió gyógy-és termálfürdői között is vezető szerepet betöltő Harkányfürdő, mely egyben az ország egyik leglátogatottabba gyógyfürdője, elérte a 450 ezres eladott belépőjegy-számot.

A Dél Dunántúli Gyógy- és Termálturisztikai Klaszter tagjaként, a fürdő nagy hangsúlyt fektet a megfelelő turisztikai marketingre és a partnerekkel történő megfelelő együttműködés kialakítására. A közelmúltban került sor a Termálturisztikai Klaszter 'Fókuszban a turisztikai marketing és az együttműködés' címmel megrendezésre kerülő konferenciájára, ahol a turisztikai marketing terület szakértőjeként, Somló András (Tourism Solution Kft.) mellett Nagy Boglárka, Harkányfürdő kommunikációs ügynökségének képviselője is előadást tartott.

A konferenciát Iharosi István elnök megnyitó beszéde indította, melyet Hankó Bernadett klasztermenedzser követett, aki bemutatta az elmúlt két évben végzett tevékenységeket, majd Horváth Viktória, egyesületi titkár prezentált érdekes regionális statisztikákat, külön kitérve az idei nyári időjárás okozta nehézségekre.

Kuriózumnak számított a konferencia 11 órától kezdődő kerekasztal beszélgetése, amelyen 6 helyi TDM, 13 gyógy-és termálfürdő képviselője, a Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli Regionális Marketingszervezete, valamint turisztikai klaszterek vettek részt. A beszélgetés célja a TDM-ek, klaszterek, valamint gyógy- és termálfürdők közötti kapcsolat elmélyítése, a best practice-k elsajátítása, valamint az összefogás és az együtt gondolkodás voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.