2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Krém bár nyílt Magyarországon: Bőranalízis és instant laboratórium a személyre szabott krémek előállítására

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/86695"><img class="image image-preview" src="/files/images/KA&BA_1.preview.jpg" border="0" width="465" height="310" /></a></span>Európában elsőként Budapesten indította el a Közel-Kelet gyógyszeripari-kozmetikai vállalatcsoportja, az Armanious Group a perszonalizált krémek előállításának szolgáltatását.Az Armanious vállalatcsoportba tartozó, vezető egyiptomi testápolási termékeket gyártó és forgalmazó EVA Cosmetics a tavalyi évben döntött úgy, hogy Magyarországon alakítja ki egyik európai bázisát, és a kontinensen való terjeszkedéshez laboratóriumot, valamint kutató-fejlesztő központot hoz létre.</p> <p> 

ka&ba 1.previewEurópában elsőként Budapesten indította el a Közel-Kelet gyógyszeripari-kozmetikai vállalatcsoportja, az Armanious Group a perszonalizált krémek előállításának szolgáltatását.Az Armanious vállalatcsoportba tartozó, vezető egyiptomi testápolási termékeket gyártó és forgalmazó EVA Cosmetics a tavalyi évben döntött úgy, hogy Magyarországon alakítja ki egyik európai bázisát, és a kontinensen való terjeszkedéshez laboratóriumot, valamint kutató-fejlesztő központot hoz létre.

 

ka&ba 1.previewEurópában elsőként Budapesten indította el a Közel-Kelet gyógyszeripari-kozmetikai vállalatcsoportja, az Armanious Group a perszonalizált krémek előállításának szolgáltatását.Az Armanious vállalatcsoportba tartozó, vezető egyiptomi testápolási termékeket gyártó és forgalmazó EVA Cosmetics a tavalyi évben döntött úgy, hogy Magyarországon alakítja ki egyik európai bázisát, és a kontinensen való terjeszkedéshez laboratóriumot, valamint kutató-fejlesztő központot hoz létre.

 

 A vállalat most a KA & BA márka elindításával, a maga nemében egyedülálló szolgáltatást tesz elérhetővé Budapesten, mely biztosítja a vásárlók számára, hogy egyéni ízlésük és stílusuk megjelenjen használt krémjeikben is. A szolgáltatás keretében a cég szakembereinek olyan eljárást sikerült kidolgozniuk, mely kisméretű, hordozható krémkészítő technológiát tesz lehetővé, a higiénia és a minőség szem előtt tartásával. A vásárlók elsőként egy ingyenes bőranalízisen vehetnek részt, ahol teljes körű információt nyernek bőrük állapotáról és annak egyedi igényeiről, majd részesei lehetnek személyre szabott krémjeik előállításának. Tekintve, hogy a krémkészítés a helyszínen zajlik, végigkísérhetik annak teljes folyamatát: megválaszthatják krémjük illatát és dizájnját. A széles közönség számára szóló, Európában is egyedülálló szolgáltatás 2014. december 19-től érhető el egy budai bevásárlóközpontban.

Egyiptomban már sikerrel működik az a koncepció, melynek keretében a vásárlók perszonalizált krémekhez juthatnak, mindamellett, hogy a termékek elkészítésének élményét is megtapasztalhatják. A most megnyílt krém bárban széles fogyasztói réteg juthat egy olyan speciális szolgáltatáshoz, melynek keretében bőranalizáló technológiákkal és berendezésekkel kozmetikus szaktanácsadók mérik fel a vásárlók bőrét, majd az így kapott eredmények alapján olyan aktív összetevőket tartalmazó krémet ajánlanak számukra, melyek kielégítik egyedi igényeiket. A krémek nemcsak az egyéni bőrtípusoknak, de a vásárlók saját ízlésének is megfelelnek, hiszen lehetőség nyílik a termékek illatának megválasztására, és a termékcímke megjelenése is a fogyasztó stílusára szabható. A folyamat teljes mértékben transzparens, így a vásárlók valós időben tekinthetik meg személyre szabott krémjük elkészítését.

„A bőr szövete időről időre változik, fontos képet kapni annak aktuális állapotáról, ez az alapja a megfelelő kozmetikumok kiválasztásának. Önmagunk nem vagyunk képesek behatóan felmérni saját bőrünket, így érdemes professzionális segítséget kérni." – fogalmazott a krém bár megnyitóján Hatvani István, az Armanious Group hazai leányvállalata, az EBEDI Kft. kereskedelmi igazgatója, majd hozzátette: „A szolgáltatással kifejezett célunk volt, hogy széles rétegnek, rövid idő alatt elérhetővé tegyük a személyre szabott krém élményét, így a vásárlók hozzávetőlegesen 20 percen belül testre szabott termékhez juthatnak."

A különleges szolgáltatás, a KA & BA Cream Bar az EBEDI Kft. első terméke a piacon, mellyel a vásárlók 2014. december 19-től találkozhatnak az Allee Bevásárlóközpontban.

A KA & BA Cream Bar elérhetősége az Allee Bevásárlóközpont (1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10.), 1. emelet, a mozgólépcső feljáró oldalában. A Cream Bar megközelítéséhez érdemes az Allee Újbuda-központ felé eső bejáratát használni.

 

Az Armanious Group (AG) a tavalyi évben döntött új, budapesti székhelyű kutató-fejlesztő központjának, az Eva Biomedical European Development Institute (EBEDI) Kft-nek felállításáról, mely a bőrön keresztüli megnövekedett felszívódású vivőrendszerek kifejlesztésére fókuszál majd, mind gyógyszerészeti, mind kozmetológiai hatóanyagok esetében. A leányvállalat kutató-fejlesztő laboratóriumát idén márciusban avatták fel Budapesten, mely jelentős mérföldkövet jelent a vállalatcsoport európai terjeszkedése tekintetében. A laboratórium tudás- és kutatóközpontként működik mind az gyógyszerészeti, mind a kozmetológiai technológiák területén.

 

A csaknem 100 éves Armanious Group története 1917-ben kezdődött, amikor is Dr. Riad Armanious megalapította a Droguerie Riad Armanious vállalatot. Később létrehozta Egyiptom egyik legrégibb és legelismertebb gyógyszertárát, a Pharmacie La Santét. 1935-ben Dr. Armanious elindította a térség második legrégebbi gyógyszerészeti vállalatát, a Les Laboratories Deltát. Ma az Armanious Group cégcsoportba összesen 7 cég tartozik, melyek a kozmetológiai, gyógyszerészeti, a mérnöki, a mezőgazdasági, a vegyészeti, a kereskedelmi területen aktívak és összesen csaknem 5000 alkalmazottat foglalkoztatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.