2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

intec Gyártástechnikai, szerszámgépipari- és egyedi gépgyártás szakkiállítás Lipcse, 2015. február 24 – 27.

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/86705"><img class="image image-preview" src="/files/images/Intec_Logo.jpg" border="0" width="475" height="180" /></a></span>A <strong>Zuliefermesse</strong> idestova 15. esztendeje Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol <strong>kétévente</strong> a beszállító ipar és<strong> </strong>szerszámgépgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és konkrét beszállító partnert keresők találkoznak. </p> <p> 

intec logoA Zuliefermesse idestova 15. esztendeje Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol kétévente a beszállító ipar és szerszámgépgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és konkrét beszállító partnert keresők találkoznak.

 

intec logoA Zuliefermesse idestova 15. esztendeje Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol kétévente a beszállító ipar és szerszámgépgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és konkrét beszállító partnert keresők találkoznak.

 

2015-ben ismét a járműipar, a gépipari,-szerszámgépipari beszállítások és további ágazatok, pl. műanyagipar, orvostechnika, elektronika stb. beszállítói kínálják termékeiket a minőség, innováció és megbízhatóság jegyében.

 

2007-től kezdve a Zuliefer-rel egy helyen és egy időben rendezik meg az intec szerszámgépipari és automatizálástechnológia, robotika szakkiállítást is.

 

A 2015. évi Z kiállítói tematikája: járműipari részegységek, berendezések, félkész- és készgyártmányok, elektronika, ipari szolgáltatások, egyéb ipari ágazatok (műanyag, gumi, fémipar, öntészet, stb.). 2013-ban 402 kiállítója volt.

 

A 2015. évi intec kiállítói tematikája: szerszámgépek (mélyhúzó, kivágó, egyengető, hajlító, stb.), lemezmegmunkáló gépek, lézeres és hegesztés technikai felület megmunkálás, precíziós szerszámok, présszerszámok, komponensek, alkatrészek, automatizálás, robotika, méréstechnika, minőségbiztosítás, folyamatvezérlés, software, IT-alkalmazások, intralogisztiaka. 2013-ban 950 kiállítója volt.

 

A HIPA és MAJOSZ kollektív standot szervez exportorientált magyar vállalkozások részére, de egyéni magyar cégek is képviselik a magyar beszállító ipart.

 Javasoljuk, hogy éljenek a Szechenyi2020 program keretében külpiacra lépéshez elérhető pályázat lehetőségével 2014. december 31-ig: http://palyazat.gov.hu/doc/4389

 A szakkiállítások szakmai kísérőprogram kínálatából külön megemlítjük az Ausstellerforum-ot (kiállítói fórum), hol a kiállítók népszerűsíthetik saját portfóliojukat – kiállítási standjukon kívül, egy központi előadóteremben, valamint az enterprise europe network és IHK Leipzig szervezésében a vásár első két napján megrendezésre kerülő CONTACT-Börse-t (B2match, hol a kiállítók ingyenesen, regisztrált szakmai látogatók pedig egységes tárgyalási díj (EUR 50.-) ellenében juthatnak üzleti partnerekhez). Bővebb információ és folyamatosan bővülő lista: www.zuliefermesse.de vagy www.messe-intec.de oldalon a 'Fachprogram' menüpont alatt.

 A Zuliefer-en Innovációs Fórum, az intec-en verseny az intec-innovációs díjért (5.000 EUR) színesítik a szakmai programok sorát.

 Akár kiállítóként, akár látogatóként szeretne ott lenni, kérjük, keresse az Interpress Kiállítások Kft-t, a Lipcsei Vásárok kizárólagos képviseletét.

Saját utazási irodája, az Interpress Travel örömmel áll szíves rendelkezésére (szállásfoglalás, repülőjegy, vonatjegy, belépőjegyek forintért, utasbiztosítás, stb.).

 Kapcsolat: Seifert Ibolya / Interpress Kiállítások & Interpress Travel

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 19/b.

Telefon: (1) 302-7525, E-Mail: seifert@interpress.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.