2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

150 magyar tervező a Design Terminál karácsonyi vásárán

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/87049"><img class="image image-preview" src="/files/images/150magyar.preview.jpg" border="0" width="451" height="299" /></a></span>Minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett zajlott az idei Ajándék Terminál, ami 150 magyar designer termékeit vonultatta fel. A Design Terminál célja, hogy karácsonyi vásárával segítse a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség egymásra találását.</p> <p> 

150magyar.previewMinden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett zajlott az idei Ajándék Terminál, ami 150 magyar designer termékeit vonultatta fel. A Design Terminál célja, hogy karácsonyi vásárával segítse a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség egymásra találását.

 

150magyar.previewMinden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett zajlott az idei Ajándék Terminál, ami 150 magyar designer termékeit vonultatta fel. A Design Terminál célja, hogy karácsonyi vásárával segítse a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség egymásra találását.

 

Az Ajándék Terminál 2011 óta a magyar tervezők egyik legfontosabb seregszemléjévé vált, mely idén először a Design Terminál Erzsébet téri központján túl a város öt pontján – Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, WestEnd City Center – várta a minőségi magyar termékek iránt nyitott közönségét. Az itt eladott termékek után a Design Terminál nem számolt el jutalékot, így azok teljes összege közvetlenül a tervezőkhöz került.

 

A Design Terminál által szervezett vásárok célja, hogy lehetőséget biztosítsanak a vállalkozások számára a szakmai szereplőkkel, a forgalmazókkal és a fogyasztókkal való találkozásra, vagyis a piaci validáció megszerzésére, az aktív márkaépítésre és a kereskedelmi kapcsolatok bővítésére. Idén összesen 330 vállalkozás mutatkozott be hazai szakkiállításokon és vásárokon a Design Terminál jóvoltából.

 

A Design Terminál az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban megkötött stratégiai partnerségére alapozva idén is hangsúlyt fektetett karitatív szerepvállalására.

Az Ajándék Terminál minden évben erős karitatív lábakon áll, kiemelt eseménye a Jótékonysági Design Aukció, ahol idén közel 70 tervező egyedi designtárgyait árverezték el. A liciten összesen több mint 1 000 000 forint gyűlt össze, mely az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját támogatja.

 

http://ajandekterminal.designterminal.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.