2024.augusztus.01. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nyeregbe! Lóverseny, stílus- és ízkavalkád Budapesten

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/92551"><img class="image image-preview" src="/files/images/nyeregbe.jpg" border="0" width="465" height="632" /></a></span>Derby és Gasztroangyal Fesztivál 2015. július 3-5. között a Kincsem Parkban az Arena Plaza támogatásával. A háromnapos rendezvény pénteken este 18 órakor kezdődik látványos lóverseny, illetve agárfutamokkal, míg a szombati nap teljes egészében az ügetőről szól majd. <p> 

nyeregbeDerby és Gasztroangyal Fesztivál 2015. július 3-5. között a Kincsem Parkban az Arena Plaza támogatásával. A háromnapos rendezvény pénteken este 18 órakor kezdődik látványos lóverseny, illetve agárfutamokkal, míg a szombati nap teljes egészében az ügetőről szól majd.

 

nyeregbeDerby és Gasztroangyal Fesztivál 2015. július 3-5. között a Kincsem Parkban az Arena Plaza támogatásával. A háromnapos rendezvény pénteken este 18 órakor kezdődik látványos lóverseny, illetve agárfutamokkal, míg a szombati nap teljes egészében az ügetőről szól majd.

 

Széles karimájú, díszes kalapok, kifinomult ízlés, elegáns megjelenés: a filmekből már jól ismert képek július elején Budapesten elevenednek meg! A Kincsem Parkban rendezik meg minden idők legnagyobb lóversenysport eseményét, a Derby és Gasztroangyal Fesztivált, melyen támogatóként a népszerű bevásárlóközpont, az Arena Plaza is részt vesz.

 

A "Lovira" járásnak történelme és divatja van. Képek tucatjai tanúskodnak már a századfordulón is oly divatosnak számító, nagy eseményről. A gyönyörű telivérek és a divat kéz a kézben jár. Nincs ez másképp napjainkban sem! Lódobogás, teli lelátók, szurkolói szólamok, díszes kalapok, elegáns összeállítások július első hétvégéjén Budapesten.

Indul a trendi Derby és Gasztroangyal Fesztivál a Kincsem Parkban! A három napos rendezvényen színes programokkal és ízletes falatokkal várnak minden érdeklődőt.

(lásd: http://euroastra.hu/node/92111)

 

Felelevenített hagyományok: ízek és versenylovak. A lovas és gasztro-esemény célja, hogy a nagy múltú lovas hagyományokat a kézműves gasztronómiával együtt mutassa be a nagyérdeműnek. A lóversenyek világához hozzátartozik az elegáns, hölgyek esetében, kalappal díszített megjelenés is. „Fontos számunkra, hogy vásárlóinknak a legfrissebb trendeket kínáljuk, divatdiktáló szerepünket megőrizzük. Ezért is nagy öröm, hogy egy ilyen nagyszerű esemény támogatói lehetünk, ahol együtt van sport, gasztronómia és divat is" mondta el Voith Kinga, a bevásárlóközpont marketing menedzsere. Az esemény második napján megrendezésre kerülő ügető futamok egyike a shopping center nevét is viseli, ezzel még inkább közelebb hozva a divat és a lóversenyek színes világát. Az Arena Plaza Pannónia díjért a legjobb négy- és ötéves lovak versenyeznek majd szombaton.

 

A pénteki napon emellett Rúzsa Magdi koncertjét, szombaton pedig a Virtuózok előadását élvezheti a közönség. Zárásként vasárnap este pedig a Nemzeti Lovas Színház előadását nézhetik meg a Kincsem Parkba kilátogató vendégek.

 

2015. július 3-5.

Derby és Gasztroangyal Fesztivál

Kincsem Park

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

 

https://www.facebook.com/events/373194336206840

http://www.magyarturf.hu

http://www.arenaplaza.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.