2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sátor, strandpapucs, törölköző, hetijegy és a legjobb barátok: íme a klasszikus fesztivál-pakk! Indul a buli

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/92837"><img class="image image-preview" src="/files/images/helper.preview.jpg" border="0" width="475" height="218" /></a></span>Az önfeledt pillanatok alkalmával azonban történhetnek kisebb-nagyobb balesetek, melyek szakszerű ellátásában segít a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete. Az önkéntesekből álló szervezet önzetlen munkáját immár harmadik éve az Amway Hungária segíti.</p> <p> 

helper.previewAz önfeledt pillanatok alkalmával azonban történhetnek kisebb-nagyobb balesetek, melyek szakszerű ellátásában segít a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete. Az önkéntesekből álló szervezet önzetlen munkáját immár harmadik éve az Amway Hungária segíti.

 

helper.previewAz önfeledt pillanatok alkalmával azonban történhetnek kisebb-nagyobb balesetek, melyek szakszerű ellátásában segít a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete. Az önkéntesekből álló szervezet önzetlen munkáját immár harmadik éve az Amway Hungária segíti.

 

A napsütéses hónapok alatt számtalan kisebb-nagyobb szabadtéri program, koncert várja a szórakozni vágyó közönséget. Figyelem, aggodalomra semmi ok! Bulizás közben is biztonságban vagyunk: kisebb-nagyobb baleseteinket szakavatott kezek látják el.

24 órás orvosi, ápolói ügyelet, mentőőrség, drogprevenció – a gyors segítségről az Országos Mentőszolgálattal szorosan együttműködve, a Helperek gondoskodnak egy-egy fesztivál alkalmával. Az Amway Hungária terméktámogatással járul hozzá az egyesület sikeréhez.

"Örömmel segítjük a Helperek pótolhatatlan munkáját, a balesetek gyors ellátását. Az együttműködés idén harmadik éve tart: a szakértelmet az önkéntesek adják, mi pedig termékeinkkel a minőséget tudjuk biztosítani, ennyi a recept." – mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

 

Jól bejáratott rendszer: szakértelem és profi termékek. Az Amway Hungária már harmadik alkalommal áll az önkéntes segítők mellé. A járőrtáskák elengedhetetlen kiegészítője a L.O.C. nedves törlőkendő. Az Amway HOME minőségi tisztítószerei, szivacsai az eszközök és a felületek tisztántartásához járulnak majd hozzá. "Nélkülözhetetlen segítséget jelent számunkra az Amway támogatása. A tisztítószereket járőreink és az ambulancián dolgozók is rendszeresen használják, így tudjuk biztosítani a megfelelő higiéniás körülményeket az ellátáshoz a fesztiválokon" – nyilatkozta Kupsza Péter, a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesületének alelnöke.

 

1 nyár, 400 önkéntes, 6 fesztivál. A Helperek Egyesülete több mint 400 önkéntest mozgósít egy nyári szezonban: sokan közülük már évek óta erősítik a csapatot, de minden évben új tagokkal is bővül a lelkes stáb. A szervezet önkéntesei ezen a nyáron 6 nagy zenei fesztiválon: a VOLT-on, a Balaton Soundon, a Hegyalja Fesztiválon, a Szigeten, a Strand fesztiválon és a B.MY.LAKE fesztiválon segítenek. Érdekesség, hogy egy jól felkészült tolmács-csapat is kíséri a helpereket, így több  mint 10 külöböző nyelven tudnak szólni a betegekhez. Így már semmi nem állhat a segítség útjába!

 

A Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete teljes körű egészségügyi biztosítást nyújt a különböző zenei- és sportrendezvényeken, mint például a VOLT-on és a Szigeten. Mentési és biztosítási rendszerük többlépcsős: specifikusan oktatott járőrök nonstop figyelik a szórakozó közönséget, emellett napi 24 órás orvosi, ápolói ügyelet, valamint mentőőrség áll a fesztiválozók rendelkezésére. Továbbá drogprevenciós sátrat működtet az egyesület, ahol a fesztiválokon gyakori kábítószerproblémák megvitatásán túl szakképzett pszichológusok és kortárssegítők várják a lelki gondokkal hozzájuk fordulókat, az események minden napján, éjjel-nappal.

 

 

http://www.helperek.hu

https://hu-hu.facebook.com/helperek

http://www.amway.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.