2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Törlőkendő-rendszer

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/92884"><img class="image image-preview" src="/files/images/törlő_0.preview.jpg" border="0" width="482" height="358" /></a></span>Mindannyiunk számára magától értetődő, ha elvisszük z gépkocsinkat szervizeltetni vagy javíttatni, akkor azt tisztán kapjuk vissza. A motortér és az alkatrészek tisztításához óriási segítséget jelentenek a MEWA törlőkendői.  </p> <p> 

törlő 0.previewMindannyiunk számára magától értetődő, ha elvisszük z gépkocsinkat szervizeltetni vagy javíttatni, akkor azt tisztán kapjuk vissza. A motortér és az alkatrészek tisztításához óriási segítséget jelentenek a MEWA törlőkendői. 

 

törlő 0.previewMindannyiunk számára magától értetődő, ha elvisszük z gépkocsinkat szervizeltetni vagy javíttatni, akkor azt tisztán kapjuk vissza. A motortér és az alkatrészek tisztításához óriási segítséget jelentenek a MEWA törlőkendői. 

 

Talán nem véletlen, hogy évente több mint százhúszezer ügyfél használja nap mint nap a német vállalat törlőkendőit és a köré épült szolgáltatási rendszert.  A MEWA négyféle, anyaguk szerint is eltérő, többször felhasználható, akár ötvenszer kimosható kendőtípust fejlesztett ki.

 

A feldolgozó- és fémiparban, a nyomdaipari üzemekben, kézműipari műhelyekben vagy bárhol, ahol ipari segédanyagokat, köztük olajat, gépzsírt, oldószereket, lúgokat használnak, ott az eszközök és berendezések tisztántartásáról is gondoskodni kell. A különböző felhasználási területek számára kifejlesztett törlőkendők – az eltávolítandó szennyeződés típusától függően – a textúra finomságában térnek el egymástól.

 

A MEWA törlőkendői közül minden ipari üzem és műhely megtalálhatja a számára legmegfelelőbb típust.

A MEWATEX® például főként durvább olaj-, festék-, oldószer- vagy zsírszennyeződések eltávolítására alkalmas.

Érzékeny felületek tisztítására a puha MEWATEX® Plus alkalmazható.

A MEWATEX® Ultra az előzőeknél még finomabb textúrájú kendő, amely a legérzékenyebb felületek rendkívül kíméletes tisztítására, valamint fényesítésére, polírozásra is kiválóan alkalmas.

A legmagasabb igényeknek pedig a mikroszálas, gyakorlatilag teljesen szöszmentes MEWA PROTEX® tesz eleget, amely saját súlyának akár két és félszeresének megfelelő folyadékot is képes felszívni, így a különösen az érzékeny felületek kíméletes tisztításához felel meg.

 

A szolgáltatási rendszerhez kapcsolódóan a logisztika teljes egészét a vállalat látja el: saját gépjárműflottájának segítségével előre egyezetett időpontban – saját fejlesztésű SaCon biztonsági konténerükben – hozzák-viszik a törlőkendőket. Így az ügyfeleknek sosem kell arra gondot fordítani, hogy az elhasznált törlőkendőket pótolják vagy kidobják. A műhelyekben, főként ahol nincsen a logisztikai feladatok ellátására szolgáló személyzet, ez sokkal nagyobb problémát jelent, mint gondolnánk. A MEWA szolgáltatási rendszerével azonban mindez nem jelenthet akadályt többé.

 

www.mewa.hu

https://www.youtube.com/watch?v=B7RzKO-Z3mY

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.