2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sosem látott újdonságok és hagyományos programok a 22. Harkányi Fürdőfesztiválon

2 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/92929"><img class="image image-preview" src="/files/images/harkanyfurdo.jpg" border="0" width="465" height="309" /></a></span>Van valami a levegőben. Földön és vízen egyaránt fesztiválhangulat uralkodik, amiből természetesen nem maradhat ki a méltán híres Harkányi Fürdőfesztivál sem, amely idén július 24-26 között már 22. alkalommal várja a strandolni, sportolni és szórakozni vágyókat.</em></p> <p> 

harkanyfurdoVan valami a levegőben. Földön és vízen egyaránt fesztiválhangulat uralkodik, amiből természetesen nem maradhat ki a méltán híres Harkányi Fürdőfesztivál sem, amely idén július 24-26 között már 22. alkalommal várja a strandolni, sportolni és szórakozni vágyókat.

 

harkanyfurdoVan valami a levegőben. Földön és vízen egyaránt fesztiválhangulat uralkodik, amiből természetesen nem maradhat ki a méltán híres Harkányi Fürdőfesztivál sem, amely idén július 24-26 között már 22. alkalommal várja a strandolni, sportolni és szórakozni vágyókat.

 

Karneválokat idéző mediterrán pezsgés tölti meg a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő területét, melyre évről évre több látogató kíváncsi, nem véletlenül. A továbbra is elérhető gyógyszolgáltatások mellett a színvonalas programok, a jobbnál jobb koncertek és a strandolás egész napos élményeket nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. A fellépők között köszönhetjük majd többek között Kasza Tibit, Pál Dénest, az Unique együttest, Farkas-Jenser Balázst, Janicsák Vecát és DJ Portugált, de fellép JJ Midnight a Queen gitárosa is, vasárnap este pedig a Halott Pénz zenekara lesz a hab azon a bizonyos tortán.

 

„Az elmúlt években neves előadóink és izgalmas programjaink mindig nagyszámú érdeklődőt vonzottak. Bízunk benne, hogy idén az időjárás is kedvez és több ezer vendég lesz ismét kíváncsi a legnagyobb harkányi eseményre! – nyilatkozta Hegyi Ákos vezérigazgató.

 

A három napos rendezvénysorozat alatt állandó programként szolgálnak majd a különböző vízi tornák, zsírégető fitness programok, TRX, kangoo és zumba edzések, hogy a látogatóknak alkalmuk legyen ledolgozni az ebédre elfogyasztott lángost, ami elmaradhatatlan kelléke egy igazi strandolásnak. Ezek után a bátrak megmérettethetik magukat egymással, hiszen idén is megrendezésre kerül a már tradíciónak számító és minden évben osztatlan sikert arató vizes pólós mell és pocak szépségverseny. A kisgyermekeket játszóház, kreatív foglalkozások, a PécsZoo terráriumi bemutatója, és Ribizli bohóc várja! Tehát elő a strandlabdákkal és a törölközőkkel, hiszen július 24 és 26 között mindenkit sok szeretettel és rengeteg élménnyel vár a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő.

info@harkanyfurdo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.