2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bővül a Champion® szűrők termékcsaládja

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/93025"><img class="image image-preview" src="/files/images/champion.preview.jpg" border="0" width="511" height="316" /></a></span>A Champion szűrőkínálata minden felhasználásra alkalmas, megfelel az eredeti felszerelésgyártók által támasztott követelményeknek és a műszaki előírásoknak. A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) Federal-Mogul Motorparts divíziójának bejelentése szerint újra piacra kerül a teljes Champion® szűrő termékcsalád. A Champion szűrők következő generációjának megújult jellemzőivel, csomagolásával és katalógusával rendelkező, újratervezett termékek már elérhetők a pótalkatrészek piacán.</p> <p> 

champion.previewA Champion szűrőkínálata minden felhasználásra alkalmas, megfelel az eredeti felszerelésgyártók által támasztott követelményeknek és a műszaki előírásoknak. A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) Federal-Mogul Motorparts divíziójának bejelentése szerint újra piacra kerül a teljes Champion® szűrő termékcsalád. A Champion szűrők következő generációjának megújult jellemzőivel, csomagolásával és katalógusával rendelkező, újratervezett termékek már elérhetők a pótalkatrészek piacán.

 

champion.previewA Champion szűrőkínálata minden felhasználásra alkalmas, megfelel az eredeti felszerelésgyártók által támasztott követelményeknek és a műszaki előírásoknak. A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) Federal-Mogul Motorparts divíziójának bejelentése szerint újra piacra kerül a teljes Champion® szűrő termékcsalád. A Champion szűrők következő generációjának megújult jellemzőivel, csomagolásával és katalógusával rendelkező, újratervezett termékek már elérhetők a pótalkatrészek piacán.

 

2014 óta a Champion több mint 490 új szűrővel bővítette termékeinek listáját, melynek eredményeként 1300 tétel szerepel a teljes szűrőválasztékban, lefedve ezzel az európai járműpark több mint 94%-át. Ennek köszönhetően a Champion vásárlói beszerezhetik a járművükhöz leginkább megfelelő terméket.

 

A Federal-Mogul mérnökei a szigorú eredeti felszerelésgyártói előírásoknak és az új motortechnológiák iránti változó igényeknek megfelelően újratervezték a Champion üzemanyag-, levegő-, olaj és pollenszűrőit – mondta Sanda Kristicevic, a Federal-Mogul szűrők termékmenedzsere. A Federal-Mogul Motorparts szűrői megfelelnek az aktuális ISO előírásoknak és az új Euro 5-ös és Euro 6-os motorokra vonatkozó követelményeknek. A legújabb technológiák szerint gyártott és továbbfejlesztett új Champion szűrő termékcsalád biztosítja a vásárlók által elvárt minőséget, teljesítményt és az egyszerű beszerelést. Az új szűrök gyártása folyamatosan zajlik, a pótalkatrészek piacán pedig már be is szerezhetőek.

 

A Champion kiváló teljesítményű szűrőket biztosít a legújabb motorgeneráció számára.

A termékcsalád legfontosabb jellemzői és előnyei:

 

  • A nyomócsöves befecskendezésű dízelmotorokhoz való legújabb Champion üzemanyagszűrő újfajta, többrétegű, szintetikus, meltblown eljárással (ömledékfúvással) előállított szálréteggel készül, mely a szűrést 3 µm értékig teszi lehetővé, míg vízleválasztási hatékonysága 99,8%-os. A hagyományos szűrőkkel összehasonlítva a meltblown szálréteg akár 29,4%-kal is növelheti a szűrő hatékonyságát 5 µm vagy annál kisebb méretű szennyeződésekkel szemben.
  • A Champion olajszűrők mikroszálas üvegszövettel készülnek, ami a hagyományos szálréteghez képest sokkal hatékonyabban szűri a szennyeződéseket. A mikroszálas üvegszövet továbbá akár 50%-kal is csökkenti a nyomásveszteséget, így a Champion szűrő a hagyományos szűrőknél akár 2-4-szer hosszabb ideig használható.
  • A Champion levegőszűrő esetében az apró részecskék összegyűjtésének hatékonysága hasonló a vele azonos, eredeti felszerelésgyártói előírásoknak megfelelő szűrő teljesítményével.
  • Ez év elején a Champion bevezette a pollenszűrők gyártásánál az innovatív Flexi Frame® technológiát, így a szerelők az alkatrészek sérülése és deformálódása nélkül tudják beszerelni a szűrőt. A szálréteg aktívszenes része nem csak a port, hanem a kipufogó mérges gázait is megszűri.

 

A Champion üzemanyag-, levegő-, pollen- és olajszűrői új, QR-kóddal ellátott interaktív csomagolást kaptak, amely lehetővé teszi, hogy a szűrőt beszerelő személy könnyen beazonosíthassa a megfelelő alkatrészt. A felhasználók a linkre kattintva pedig megtekinthetnek egy beszerelési videót, valamint elolvashatják a weboldal termékismertetőjében szereplő pollenszűrők részletes szerelési útmutatóját a gyorsabb beszerelés érdekében.

 

2015 februárjában megjelent a Champion új termékismertetője, melyben megtalálható a teljes szűrő termékcsalád, új átfogó alkatrész-számozási struktúrával, újfajta elrendezéssel és az alkatrészek egyértelmű ismertetőivel. A folyamatosan frissülő online termékismertető a weboldalon található.

 

www.fmecat.eu

http://www.federalmogul.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.