2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyílt az Auchan 18. benzinkútja

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/93442"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_18.png" border="0" width="160" height="160" /></a></span>Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 18. üzemanyag töltőállomását, amely ezentúl a szigetszentmiklósi Auchan áruház vonzáskörzetének vásárlóit szolgálja ki. A vállalat célja, hogy minden hazai Auchan áruházhoz tartozzon benzinkút is, azért,<a name="_GoBack" title="_GoBack"></a> hogy az áruházba betérők a vásárlás mellett kedvező árú tankolással is csökkenthessék kiadásaikat. </p>  <p><strong>

images 18Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 18. üzemanyag töltőállomását, amely ezentúl a szigetszentmiklósi Auchan áruház vonzáskörzetének vásárlóit szolgálja ki. A vállalat célja, hogy minden hazai Auchan áruházhoz tartozzon benzinkút is, azért, hogy az áruházba betérők a vásárlás mellett kedvező árú tankolással is csökkenthessék kiadásaikat.

 

images 18Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 18. üzemanyag töltőállomását, amely ezentúl a szigetszentmiklósi Auchan áruház vonzáskörzetének vásárlóit szolgálja ki. A vállalat célja, hogy minden hazai Auchan áruházhoz tartozzon benzinkút is, azért, hogy az áruházba betérők a vásárlás mellett kedvező árú tankolással is csökkenthessék kiadásaikat.

 

Az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt 17 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg. A szigetszentmiklósi áruház által üzemeltetett, 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc utca 277. szám alatt található diszkont üzemanyag töltőállomáson is kizárólag a magyar szabványnak megfelelő, megbízható forrásból származó, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak a gépjárművezetők, tartósan alacsony áron. Az új Auchan benzinkút a hét minden napján nyitva tart: az önkiszolgáló kútoszlopok hétfőtől vasárnapig 5 órától 22 óráig várják a vásárlókat.

 

„Célunk, hogy minden magyarországi áruházunk mellett legyen önkiszolgáló benzinkút is, ahol a vásárlóink tartósan alacsony áron, magyar szabványoknak megfelelő, ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szigetszentmiklósi áruházunk mellett megnyitott Auchan töltőállomással egy lépéssel közelebb kerültünk a kitűzött célunkhoz. A stratégiánknak megfelelően azért, hogy minden áruházunkhoz tartozzon benzinkút, az utolsó olyan áruháznál, ahol még nincs benzinkút, vállalatunk a jövőben még további egy, az óbudai áruházhoz tartozó töltőállomás megnyitását tervezi" – mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy az Auchan Sziget áruház vonzáskörzetében élők számára is elhozhattuk a vásárlóink által kedvelt diszkont töltőállomásunkat, ahol a hét minden napján megbízható ellenőrzött minőségű üzemanyagot tankolhatnak a gépjárművezetők" – mondta el Kóczián Tímea, a szigetszentmiklósi Auchan áruház igazgatója.

 

Az Auchan diszkont töltőállomások üzleti stratégiája, hogy a működési költséget az áruházlánc minimalizálja, az üzemanyag árat az adott régióban a lehető legalacsonyabban tartja, ezáltal a megtakarított összeget meg tudja osztani a vásárlókkal.

 http://minoseg.auchan.hu/toltoallomasok-gyakorikerdesek

 Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat és 18 diszkont üzemanyag-töltőállomást üzemeltet, és közel 7000 főt, köztük több mint 360 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztat Magyarországon. Az áruházlánc jelentős gazdasági szereplővé vált az elmúlt 17 évben az eddigi, mintegy 200 milliárd Ft értékű magyarországi befektetéssel. A vállalat széles választékáról és diszkont árairól ismert, nagy alapterületű áruházaiban 40-70 ezer különböző termékféleséget kínál a vásárlóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.