2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elindul a 20. művész szak: Animáció MA a BKF-en

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/93444"><img class="image image-preview" src="/files/images/BKF_Animacio_Aszity_Bogi_sajto1.preview.jpg" border="0" width="472" height="265" /></a></span>Animáció mesterszakkal új dimenziókat nyitnak meg azon kreatív fiatalok számára, akik önálló alkotóként vagy animációs produkciók vezető tervezőiként, rendezőiként szeretnének kiteljesedni.</p> <p> 

bkf animacio aszity bogi sajto1.previewAnimáció mesterszakkal új dimenziókat nyitnak meg azon kreatív fiatalok számára, akik önálló alkotóként vagy animációs produkciók vezető tervezőiként, rendezőiként szeretnének kiteljesedni.

 

bkf animacio aszity bogi sajto1.previewAnimáció mesterszakkal új dimenziókat nyitnak meg azon kreatív fiatalok számára, akik önálló alkotóként vagy animációs produkciók vezető tervezőiként, rendezőiként szeretnének kiteljesedni.

 

A már öt éve futó Animáció alapképzésre épülő, szeptembertől induló mesterszak a BKF egyedülálló mozgóképművészeti és széles spektrumú társművészeti környezetében a "teljes tudástár" megszerzését kínálja. Képzésükre az alkalmazhatóságot szem előtt tartó szemlélet, a műhelyszellem és a naprakész technikai háttér jellemző.

 

A szak vezetője M Tóth Éva, Balázs Béla-díjas animációsfilm rendező, az oktatási programban pedig olyan neves, nemzetközi sikereket elért szakemberek vesznek részt, mint Gauder Áron, Csáki László, Bacsó Zoltán. A speciális stúdiumokat kiváló mesterektől sajátíthatják el a hallgatók, digitális területen például Kiss Melinda és Selján Márk tervezőművészektől tanulhatnak, de tanáraik között tudhatják Szigetvári Andrea zeneszerzőt és Muhi Klára dramaturgot is.

 

A valós szakmai kihívásokról együttműködő partnereik – mint az Umbrella Stúdió, a Szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle, a Libri – gondoskodnak.

 

 

Pótfelvételi nyílt napon, 2015. augusztus 5-én pedig személyesen is találkozhatnak az érdeklődők tanárainkkal, hallgatóinkkal.

A szakról és a képzés részleteiről honlapjukon érhető el további információ.

 

A legfrissebb diplomamunkákból álló mozgóképes összeállítás YouTube csatornánkon látható. A BKF animációs képzéseinek csatornája pedig itt érhető el.

 

Coming soon sorozatuk az Animáció alapszakon most végzettek diplomaprojektjeit mutatja be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.