2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megszületett az Elysian for Notebookspecialista

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/93620"><img class="image image-preview" src="/files/images/elisyan.preview.jpg" border="0" width="467" height="314" /></a></span>Bódis Boglárka az Elysian tervezője és Mihály Péter a Notebookspecialista tulajdonosa először mutatták be aktuális tavaszi női és férfi bőr laptop és tablet táska kollekciót. A kollekció sok szempontból innovatív és az első ilyen típusú együttműködés Magyarországon. <p> 

elisyan.previewBódis Boglárka az Elysian tervezője és Mihály Péter a Notebookspecialista tulajdonosa először mutatták be aktuális tavaszi női és férfi bőr laptop és tablet táska kollekciót. A kollekció sok szempontból innovatív és az első ilyen típusú együttműködés Magyarországon.

 

elisyan.previewBódis Boglárka az Elysian tervezője és Mihály Péter a Notebookspecialista tulajdonosa először mutatták be aktuális tavaszi női és férfi bőr laptop és tablet táska kollekciót. A kollekció sok szempontból innovatív és az első ilyen típusú együttműködés Magyarországon.

 

„A nőkre eddig nem sokat gondolt a számítástechnika világa. Szeretnénk, ha ez megváltozna. Ezen kívül fontos számunkra, hogy megtaláljuk és megszólítsuk azokat a nőket és férfiakat is, akik szeretik és értékelik az elegáns, stílusos és letisztult formákat. Ezt a vonalat reprezentálja az Elysian és a Notebookspecialista közös notebook és tablet táska kollekciója, melyben a szakmai tapasztalat és az időtlen elegancia fonódik össze. – mondja Mihály Péter.

 

A Notebookspecialista céget 10 éve indította egy kis online vállalkozásként Mihály Péter.  Kezdettől fogva arra törekedett, hogy jobbak legyenek, fejlődjenek és most már egy éve itt vannak a modern, dizájnos és minden igényt kielégítő központi helyszínen, a Westend-del szemben a Váci úton. Sokat gondolkozott azon, hogyan tudná megkülönböztetni magát a többiektől, nem a technikai újdonságokra fókuszálva, mintegy beilleszkedve a trendekbe, hanem kicsit másképp, vagyis mivel nem foglakoznak a versenytársak. Ekkor vetődött fel a gondolat, hogy a termékük vajon belefér egy táskába, és ha igen, akkor az milyen színű, tehát adva volt a megvalósítási irány. Az elmúlt évben a Marie Claire kiállításon találkozott Bogival, – 2015-ben Bódis Boglárka, az Elysian ruhamárka tervezője volt a Glamour Women of the Year díjátadón az év divattervezője – és a beszélgetés eredménye lett a most megtekinthető kollekció, amely nyugodtan megállapítható, hogy stílust ad a felhasználójának. Kevés tervező foglalkozik azzal, hogy ezt az igényt is kiszolgálja. Az érdeklődés és a tettvágy találkozásának az eredménye a szépség és a funkció harmóniájából megszülető új projekt az Elysian for Notebookspecialista. Végre megvalósították az elképzeléseket, benne az eleganciát, a stílust, a letisztultságot.

 

Az Elysian for Notebookspecialista termékcsaládja minden méretre gondolt, így képes egy szélesebb felhasználói kör igényeit kiszolgálni. Mindegyik kollekció három árkategóriát képvisel. A minimalisztikus alapdaraboktól a prémium kategóriáig. Mindegyik termék magas minőségű bőrből van készítve. Bogi és Péter külön hangsúlyozzák, mennyire büszkék arra, hogy a gyártást nem egy nagyméretű gyárnak, hanem egy kisebb bőrműhelynek a kezébe adták. A kollekció már elérhető és csakis a Notebookspecalista bemutatótermében, vagy az Elysian kiemelt rendezvényein lehetséges megvásárolni.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy Péterrel végre közösen bemutathatjuk nektek a kollekciókat. Már mielőtt találkoztam volna a Notebookspecialista csapatával megvolt bennem a vágy egy kiegészítő kollekciót is tervezni. Kihívás volt a tervezés, és nagyon remélem, megtalálja a rajongóit. A kollekciókat úgy alakítottam ki, hogy kompatibilis legyen az Elysian ruha kollekciójával, és alig várom, hogy megmutassam az őszi-téli darabokat!" – mondta Bódis Boglárka.

 

http://www.notebookspecialista.hu

https://hu-hu.facebook.com/maisonelysian

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.