2024.július.25. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A TNT új teherszállító légijáratot indít Tunéziába

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/93767"><img class="image image-preview" src="/files/images/tnt.preview.jpg" border="0" width="459" height="341" /></a></span>A 2015. augusztus 10-ei közlésük szerint a TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata új teher légijáratot indított a cég európai légi központjából, a belgiumi Liège-ből Tunéziába. </p> <p> 

tnt.previewA 2015. augusztus 10-ei közlésük szerint a TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata új teher légijáratot indított a cég európai légi központjából, a belgiumi Liège-ből Tunéziába.

 

tnt.previewA 2015. augusztus 10-ei közlésük szerint a TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata új teher légijáratot indított a cég európai légi központjából, a belgiumi Liège-ből Tunéziába.

 

A Boeing 737-400-as repülőgép hetente ötször közlekedik Marseilles-en keresztül Tuniszba, így az észak-afrikai országba már a kora reggeli órákban megérkeznek a küldemények, az exportküldeményeket pedig este szállítják Európába.

 

Az új járat bevezetésével a TNT ügyfelei számos előnyt élvezhetnek majd, így az exportküldemények későbbi felvételét, az importáruk korábbi kiszállítását, a nagyobb súlyhatárokat és a rövidebb tranzitidőt.

 

Tunézia legfontosabb exportpiaca Európa. Az ország iparának jelentős hányadát adja a ruházati-, a textil-, az autó-, a légi-, az elektronikai-, a gép- valamint a gyógyszeripar.

Tunézia földrajzi közelsége az Európai Unióhoz illetve az országban elterjedt just-in-time termelés komoly versenyelőnyt jelent, amelyhez kifinomult ellátási láncra van szükség. Ehhez járul hozzá nagymértékben TNT a jelenlegi bővítéssel, amely nagyobb rugalmasságot és több kiszállítási lehetőséget biztosít az országban működő vállalatoknak, hiszen közvetlen kapcsolatot jelent Tunézia valamint az európai légi elosztó központon keresztül további országok felé.

 

A tunéziai bővítés volt a legutóbbi lépése annak a stratégiának, amelynek keretében a TNT bővítette szállítási szolgáltatásait, valamint erősítette a légi és közúti hálózatát. A tuniszi járat indítását megelőzően a TNT új légijáratokat indított Máltára, Velencébe, Tel Avivba és Hannoverbe is, a közúti hálózatát pedig tovább fejlesztette Törökország, illetve a Balkán irányába.

 

 

https://www.tnt.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.