2024.szeptember.03. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Izgalmas ősz az Orlai Produkciónál

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/93894"><img class="image image-preview" src="/files/images/orlai-.preview.jpg" border="0" width="460" height="216" /></a></span>2015 ősze izgalmas előadások sorozatát ígéri az Orlai Produkciós Irodánál. A Belvárosi Színházban látható a Mindent Éváról, az Aranytó, a Száll a kakukk fészkére, a Jurányi Inkubátorházban pedig Egyasszony címmel látható produkció. <p> 

orlai .preview2015 ősze izgalmas előadások sorozatát ígéri az Orlai Produkciós Irodánál. A Belvárosi Színházban látható a Mindent Éváról, az Aranytó, a Száll a kakukk fészkére, a Jurányi Inkubátorházban pedig Egyasszony címmel látható produkció.

 

orlai .preview2015 ősze izgalmas előadások sorozatát ígéri az Orlai Produkciós Irodánál. A Belvárosi Színházban látható a Mindent Éváról, az Aranytó, a Száll a kakukk fészkére, a Jurányi Inkubátorházban pedig Egyasszony címmel látható produkció.

 

Olyan művészek előadását nézheti meg a közönség, mint Hernádi Judit, Kovács Patrícia, Szikszai Rémusz, Vári Éva, Benedek Miklós, Péterfy Bori, Szabó Kimmel Tamás és Tenki Réka. Ősztől pedig folyamatosan műsoron van a 2015 nyarán bemutatott Hair.

 

Immáron hagyomány az Orlai Produkciós Irodánál, hogy a nyár folyamán több bemutatót is tart a Belvárosi Színház falain kívül. Így tett idén is a Gálffi László rendezte Aranytó című darabbal, (lásd: http://euroastra.hu/node/92996) amelyben Vári Éva, Benedek Miklós, Vasvári Csaba, Bertalan Ágnes és Bábel Vilmos vagy Szekeres Máté szerepelnek. A Szentendrei Teátrummal közösen bemutatott előadás óriási sikernek örvend és ahogy szokott lenni, a kőszinházba költözés után, a közönséget már Budapesten várják Thayerék.

Premier: 2015. október 14-15, Belvárosi Színház  

 

A nyár másik hatalmas sikerrel számoló komédiáját, a Mindent Évárólt Pelsőczy Réka jegyzi, (lásd: http://euroastra.hu/node/93509) melyet 2015. augusztus 15-én mutatott be a Produkciós Iroda a szombathelyi Weöres Sándor Színházzal közösen a Karnevál Színházban. A főbb szerepekben Hernádi Judit, Kovács Patrícia és Szikszai Rémusz láthatók. "A lelkes színházrajongó, Eva Harrington kitartóan minden este ott várja kedvenc színésznőjét, Margót a művészbejárónál. Egy nap szerencséje lesz, bejuthat a vágyott szentélybe, a nagy színpadi sztár öltözőjébe, és megismerheti a színház bennfenteseinek világát, az ünnepelt sztárt, a népszerű házi szerzőt, a rettegett kritikust, és Thália szentélyének többi szereplőjét."

Premier: 2015. szeptember 11., Belvárosi Színház

 

Az őszi bemutatók közül az elsőt a Száll a kakukk fészkére című alkotást, Znamenák István rendezésében láthatja a közönség. A főbb szerepekben Szabó Kimmel Tamás, Péterfy Bori, Kocsis Pál, Makraczi Zalán és Mátyássy Bence láthatók. "Ken Kesey regényéből a hetvenes években készült színpadi és filmes adaptáció is. A film Jack Nicholson felejthetetlen alakításával lett alapmű.

Premier: 2015. október 7., Belvárosi Színház

 

Az év egyik legkiemelkedőbb könyvsikere az Egyasszony színpadi változatát mutatja be a Füge és az Orlai Produkciós Iroda ugyanezen címmel Tenki Réka főszereplésével. A darab a Pétefy-Novák Éva által írt blogból, majd a nemrég megjelent könyvből jött létre, amelyet Tasnádi István alkalmazott színpadra. Az előadást Paczolay Béla rendezi.

Premier: 2015. Október 21., Jurányi Inkubátorház

 

A Nagy négyes, a Hair, Amadeus, a Hitted volna?, A folyón túl Itália, a Római Vakáció, a Bagoly és Cica és a Gyógyír északi szélre folyamatosan láthatók a Belvárosi Színházban. A hatalmas szakmai és közönség kedvenc A csemegepultos naplója és a Melletünk Grecsó Krisztián és Zoltán közös előadói estje látható a Jurányi Inkubátorházban; a Spinoza Színházban a Rose Vári Évával és a Kripli Mari Lázár Katival várja a közönséget.

 

www.orlaiprodukcio.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.