2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Forró filmek hűvös estékre – szeptemberben a FilmBox csatornákon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/94227"><img class="image image-preview" src="/files/images/forró.preview.jpg" border="0" width="483" height="383" /></a></span>Azt már tudjuk, hogy szeptember végétől a FilmBox HD-t FilmBox Extra HD-ként kell keresnünk a programfüzetekben, azonban a FilmBox további meglepetéseket is tartogat. Ennek keretében a FilmBox Premium csatornán olyan filmeket láthatunk majd a hónapban, amelyek garantáltan visszacsempészik a forróságot a hűvösebb estékbe.  <p> 

forró.previewAzt már tudjuk, hogy szeptember végétől a FilmBox HD-t FilmBox Extra HD-ként kell keresnünk a programfüzetekben, azonban a FilmBox további meglepetéseket is tartogat. Ennek keretében a FilmBox Premium csatornán olyan filmeket láthatunk majd a hónapban, amelyek garantáltan visszacsempészik a forróságot a hűvösebb estékbe. 

 

forró.previewAzt már tudjuk, hogy szeptember végétől a FilmBox HD-t FilmBox Extra HD-ként kell keresnünk a programfüzetekben, azonban a FilmBox további meglepetéseket is tartogat. Ennek keretében a FilmBox Premium csatornán olyan filmeket láthatunk majd a hónapban, amelyek garantáltan visszacsempészik a forróságot a hűvösebb estékbe. 

 

Tagadhatjuk, de vannak olyan nevek, amelyek hallatán a hölgyek egyértelműen a televíziók képernyői elé szegeződnek, ilyen például George Clooney vagy épp Channing Tatum…és persze vannak olyanok is, amelyek az urakat szegezik a fotelhez, például Rachel Weisz. Ha ezeket a neveket ráadásul olyan produkciókhoz is tudjuk kötni, amelyek még tartalom és kivitelezés szempontjából is érdekesek, akkor garantált a minőségi program mindkét nem számára.

 

Először az urak örülhetnek, hiszen szeptember 6-án 21.00-tól az Agorában látható Rachel Weisz a FilmBox Premiumon. A történelmi dráma a rómaiak hőskorába, Egyiptomba repít el minket, és egy szerelmi szállal átitatott egész estés mozit kínál a nézőknek. A rendező Alejandro Amenábar, ami sokak számára további pozitívum lehet, ahogyan az is, hogy IMDb értékelések alapján 7-es fölötti filmről beszélünk.

 

A Michael Clayton is hasonló értékeléssel büszkélkedhet, azzal a különbséggel, hogy itt már a kedvenc Vészhelyzetes dokink van a főszerepben (Dr.Ross – George Clooney) a hölgyek legnagyobb örömére. Műfaját tekintve ez a mozi is dráma, izgalmakkal és misztériummal fűszerezve. Mindez 31 díjra és 93 jelölésre volt elegendő, többek között olyan neves díjakhoz köthetően, mint az Oscar és a Golden Globe. Hogy ne csak Clooney úr sármja vigye el a pálmát, érdemes megemlíteni, hogy Tilda Swinton még a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar szobrot is hazavihette ebben a filmben nyújtott alakításáért. A filmet szeptember 13-án, 21.00-tól vetíti a FilmBox Premium.

 

Tovább folytatva a sztárok felvonultatását és a drámai vonal megtartását, szeptember 27-én, 21.00-tól (szintén a FilmBox Premiumon) jön a The Eagle, azaz A sas című amerikai mozi, amelyben a főszerepet nem más, mint a sármos Channing Tatum nyerte el – a film kalandot, drámát, izgalmat ígér, történelmi köntösben.

 

Emlékeztetőül:  2015. szeptember 29-től a FilmBox HD Magyarországon új néven fut majd, FilmBox Extra HD-ként. Az új névvel a tartalmak könnyebben hozzárendelhetőek lesznek az adott csatornához. A profil változatlan marad, hiszen a FilmBox Extra HD továbbra is azokat a nézőket célozza meg, akik minőségi filmekre és televíziós sorozatokra vágynak a legjobb hang és képi megjelenítés mellett.

A FilmBox csatornákat  a Filmbox International Ltd terjeszti, amely teljes egészében a Kino Polska TV S.A. tulajdona, amelynek   pedig legnagyobb részvényese az  SPI International BV.

 

http://spiintl.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.