2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Színes programokkal nyit a Klauzál Téri Vásárcsarnok

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/94937"><img class="image image-preview" src="/files/images/klauzálCs.preview.jpg" border="0" width="458" height="640" /></a></span>A hazai zenei élet kiemelkedő képviselőivel nyitja meg kapuit a megújult Kaluzál Téri Vásárcsarnok október 2-án. Új színfolt jelenik meg Erzsébetváros nyüzsgő forgatagában: a kerület vérkeringésébe októbertől a Kaluzál Téri Vásárcsarnok is bekapcsolódik majd. <p> 

klauzálcs.previewA hazai zenei élet kiemelkedő képviselőivel nyitja meg kapuit a megújult Kaluzál Téri Vásárcsarnok október 2-án. Új színfolt jelenik meg Erzsébetváros nyüzsgő forgatagában: a kerület vérkeringésébe októbertől a Kaluzál Téri Vásárcsarnok is bekapcsolódik majd.

 

klauzálcs.previewA hazai zenei élet kiemelkedő képviselőivel nyitja meg kapuit a megújult Kaluzál Téri Vásárcsarnok október 2-án. Új színfolt jelenik meg Erzsébetváros nyüzsgő forgatagában: a kerület vérkeringésébe októbertől a Kaluzál Téri Vásárcsarnok is bekapcsolódik majd.

 

Már a megnyitó programjából is látszik, hogy a különböző profilú üzletek üzemeltetői amellett, hogy szeretnék kiszolgálni a környék lakóinak vásárlási igényeit és turistáinak gasztronómiai étvágyát, méltóképpen szeretnének hozzátenni Erzsébetváros kulturális és szórakoztató arculatához is.

 

Október 2-án mindenki előtt kinyílnak a csarnok kapui, és egy éves kemény munka után (lásd: http://euroastra.hu/node/93157) beindulhat az élet a Kaluzál téren.

A megnyitó után a tér és a csarnok minden részén, több színpadon várják majd a közönséget a jobbnál jobb programok.

 

A nagyszínpadon olyan művészeket láthat és hallhat majd a közönség, mint az Iszkiri gyerekzenekar, a RollDance kerekesszékes tánccsoport és Krizbai Teca, de fellép a Molnár Antal Zeneiskola Big Bandje, a Budapest Klezmer Band és hazánk egyik legszuperebb bulizenekara, a Garami Funky Staff  is.

A kisszínpad előtt sem hagyják unatkozni a közönséget: itt a vonósnégyes fellépése mellett tombola sorsolás, mini bingó és kívzjáték várja majd a kicsiket és nagyokat, közben pedig a hangulatért felelős DJ a legjobb lemezeket pörgeti.

 

A zenei és szórakoztató programok mellett egész délután lehetőség lesz a Klauzál Téri Vásárcsarnok bejárására, ahol egy igazi sztárséf, Buday Péter készít ínycsiklandó finomságokat, de meg lehet kóstolni a környék legfinomabb söreit, vagy éppen a legédesebb kürtőskalácsokat.

A szervezők a legkisebbekről sem feledkeztek meg: a gyerekeket folyamatos kézműves foglalkozások, arcfestés, ugráló vár és lufi hajtogatás várja, míg szüleik érzékenyítő programokon vehetnek részt.

 

2015. október 2. 11:00-22:00

Budapest, Klauzál tér 6.

 

https://www.facebook.com/klauzalpiac

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.