2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

KÜLÖNLEGES INTERAKTÍV INSTALLÁCIÓ A TELEKOM ELECTRONIC BEATS FESTIVALON

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/95018"><img class="image image-preview" src="/files/images/tcom.preview.png" border="0" width="484" height="182" /></a></span>Az október 16-a és 18-a között az Anker't-ben megrendezett Telekom Electronic Beats Exhibition a kortárs zenét, a képzőművészetet és a technológiát egy interaktív installációval, a Floating Sounds-zal köti összi.

tcom.previewAz október 16-a és 18-a között az Anker't-ben megrendezett Telekom Electronic Beats Exhibition a kortárs zenét, a képzőművészetet és a technológiát egy interaktív installációval, a Floating Sounds-zal köti összi.

tcom.previewAz október 16-a és 18-a között az Anker't-ben megrendezett Telekom Electronic Beats Exhibition a kortárs zenét, a képzőművészetet és a technológiát egy interaktív installációval, a Floating Sounds-zal köti összi.

A Floating Sounds egy berlini stúdió, a flora&faunavisions és Julian Ganzer elektronikus zenei előadó kollaborációjaként egy fényáteresztő felületek rétegezésével bejárható vetített teret hoz létre. A művet a hangmintázás technikája, a szinesztézia és az elektronikus zene gazdag múltja inspirálta. A hangok és képek a látogatók rezdüléseire reagálnak, így egy egyénenként változó, különleges élményt létrehozva. A kiállítás programján belül emellett kipróbálható lesz a Hit The Beat, Lorenzo Bravi dobgépként működő munkája, amely a legkülöbözőbb hézköznapi tárgyat is hangszerré változtatja. A projekt egy gyerekeknek szánt workshopként indult Milánóban, majd ezt követően vált a zene és a hang interaktív felfedezésére fókuszáló élménnyé. A kiállítás a fenti napokon 16 órától 22 óráig ingyenesen látogatható.

A Telekom Electronic Beats Exhibition az idei Telekom Electronic Beats Festival részeként jelentkezik, amelyet október 15-én, 16-án, 17-én és 18-án rendeznek meg Budapesten. A 4 napon keresztül csaknem 40 helyszínen, köztük az Akváriumban, A38-on és az Anker'tben zajló eseményekkel a fesztivál szinte a város minden sarkán tartogat majd valami meglepetést a látogatók számára.

 

Telekom Electronic Beats Exhibition Budapest 2015:

Nyitva: 2015. október 16-18., 16.00 – 22.00. A belépés ingyenes!

Helyszín: Anker't

Artwork: http://bit.ly/TelekomEB_Artworks

www.electronicbeats.net/event

http://bit.ly/EB-Festival-Budapest-Exhibitions

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/965118350177888/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.