2024.szeptember.03. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Antibulvár

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/95158"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_34.png" border="0" width="205" height="245" /></a></span>Elborzasztóak a televíziós csatornák, rádióadók, újságok hírei. Természeti katasztrófák, menekültek, polgárháborúk, szerencsétlenségek, rablás, sikkasztás, nemi erőszak. Szeretnék másfajta híreket látni, hallani, olvasni. Például ilyeneket:

Elborzasztóak a televíziós csatornák, rádióadók, újságok hírei. Természeti katasztrófák, menekültek, polgárháborúk, szerencsétlenségek, rablás, sikkasztás, nemi erőszak. Szeretnék másfajta híreket látni, hallani, olvasni. Például ilyeneket:

Elborzasztóak a televíziós csatornák, rádióadók, újságok hírei. Természeti katasztrófák, menekültek, polgárháborúk, szerencsétlenségek, rablás, sikkasztás, nemi erőszak. Szeretnék másfajta híreket látni, hallani, olvasni. Például ilyeneket:

   A Kiss családot és a Nagy családot mindenki ismeri Szalmáspatakon. Családi házaik háromszáz négyszögöles telken egymás mellett állnak. Jó viszonyban vannak egymással már harminc éve, kisegítik egymást a bajban. Annak ellenére, hogy a két ház között csak két és fél méter távolság van. 

   Bekukkantottunk a népszerű művészházaspár életébe. A férj nem veszekszik házastársával, az asszony nem féltékenykedik. Botrányokkal, pletykákkal, válással nem foglalkoznak. Nem csalják meg egymást. Csak azért nem ünnepelték meg világra szóló bulival tizedik házassági évfordulójukat, mert mindketten premierre készülnek.

   Az elektromos háztartási kisgépeket gyártó betéti társaság nem ment csődbe. Gyártmányaik kifogástalanok, a cégalapítás óta fogyasztói reklamációjuk nem volt. A kapott megrendeléseket határidőre teljesítik. Pontosan fizetik az áfát és egyéb közterheket.

   A faluban lakó kőgazdag vállalkozó kölcsönökkel segíti ki az embereket. Kamatot nem fogad el. A hálás falubéliek mindig pontosan visszafizetik a kölcsönöket. Közelébe sem mennek a bankoknak, így takarítják meg a kamatot, kezelési költséget, számlavezetési és hitelbírálati díjat, valamint a tranzakciós illetéket.

   A szépségkirálynő elégedett az alakjával, kisebb hibáival együtt. Nem tervez mellplasztikát, zsírleszívást, ránctalanítást, hajbeültetést, botoxozást. Sem most, sem később. Vőlegényéhez hű, aktfotózást nem vállal.

   Az M1 és M3 autópályák bevezető közös szakaszán az elmúlt egy héten baleset nem történt. A rendőrség kétszázezer járművet ellenőrzött, de sem gyorshajtást, sem ittas vezetést nem észlelt. A kocsik iratai is rendben voltak.

   Tegnap este a Rejtély Klub szellemidézésre hívta össze tagjait. A megidézett szellem nem jelent meg. Ez után kanálhajlítással próbálkoztak, de ez sem sikerült. Ezért a társaság átfáradt a közeli „Kopasz énekesnő" vendéglőbe és megvacsorázott.

   A közelkeleti ország zsúfolt piacterén egy öngyilkos merénylő meggondolta magát. Hatástalanította a testére szerelt robbanó szerkezetet, darabokra szedte és elvitte a veszélyes hulladék gyűjtő telepre. Majd jelentkezett a bíróságon, ahol az enyhítő körülményekre teintettel próbára bocsátották.

   Az Atlanti Óceán afrikai partjától húsz tengeri mérföldre a Richter-skála szerint 0 erősségű földrengést jeleztek a szeizmográfok. A világ egyetlen geológiai állomásán sem vették észre az eseményt.

   Ilyen híreket szeretnék hallani. Csak az a bökkenő, hogy effélékre senki nem kíváncsi.

 

Láng Róbert

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.