2024.szeptember.01. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Három Királyfi, Három Királylány Családi Nap

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/95218"><img class="image image-preview" src="/files/images/3király.preview.jpg" border="0" width="477" height="353" /></a></span>Ahol a család minden tagja jól érzi magát! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom október 10-én és november 14-én ismét Családi Napot tart a Várban! A Családi nap vendége Baktay Zelka és Baktay Miklós pszichológusok, Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és a Csörömpölők Együttes! <p> 

3király.previewAhol a család minden tagja jól érzi magát! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom október 10-én és november 14-én ismét Családi Napot tart a Várban! A Családi nap vendége Baktay Zelka és Baktay Miklós pszichológusok, Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és a Csörömpölők Együttes!

 

3király.previewAhol a család minden tagja jól érzi magát! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom október 10-én és november 14-én ismét Családi Napot tart a Várban! A Családi nap vendége Baktay Zelka és Baktay Miklós pszichológusok, Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és a Csörömpölők Együttes!

 

A nap folyamán a család minden tagja izgalmas és érdekes programokon vehet részt.

Amíg a szülők konfliktuskezelés, gyermeknevelés, szexuálpszichológia témájában hallgathatnak előadásokat, addig szakképzett gyerekfelügyelőik a kicsiknek mesekuckóval, PEK tornával, kézműves foglalkozásokkal készülnek, a nagyobbakat játszóház, kézműves foglalkozások, drámajáték, népi játék, logiklub, társasjátékok, program várja és vendégük lesz a Papírszínház és a Te rajzolsz, én varrok csapata is.

 

A rendezvény ideje alatt lesz mini Piactér gyerekruhákkal, kiegészítőkkel, játékokkal és a HellóAnyu büféje!

 

A Családi Nap vendégei közt kisorsolásra kerül egy családi pihenés a Kolping Hotelben, valamint egyéb, értékes ajándékok is gazdára találnak!

A programra a helyszínen is lehet regisztrálni, az előjelentkezés linkje pedig:

https://docs.google.com/forms/d/1jBXgruFdPm_Nuc9fCM3uogTujDAmJiLCbqLL8Kt8bn8/viewform

 

Legyen családbarátabb a magyar társadalom, háruljanak el a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok, kerüljön egyensúlyba a munka és a magánélet! – Ezek a legfontosabb mottói a Három királyfi, három királylány című mozgalomnak.

Egy nemzetközi kutatás szerint ugyanis a magyar társadalom a leginkább családbarát Európában: a magyar fiatalok átlagosan 2-3 gyermeket szeretnének vállalni, de végül csupán 1-2 gyermekük születik. Az önkéntes mozgalom tagjai kitűzött céljaik elérése érdekében olyan projekteket és programokat valósítanak meg, melyek a tervezett gyermekek megszületését segítik elő. Javaslatokat készítenek, hogy a legkedvezőbb feltételek legyenek megteremtve a gyermekvállaláshoz. Mindezeken túl párbeszédet kezdeményeztek a társadalom egyes csoportjai, a politika és a civilek, a munkaadók és munkavállalók között, valamint útnak indították a babazászló és a vándorbölcső programot is.

A Három királyfi, három királylány mozgalom részleteiről a hivatalos weboldalon tájékozódhat

 

2015. október 10. szombat, 9-13 óráig

Három Királyfi, Három Királylány Családi Nap

Magyarság Háza

Budapest I., Szentháromság tér 6.

 

A belépés ingyenes!

 

https://www.facebook.com/events/1663346547284016

http://haromkiralyfi.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.