2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

50 éves a Lakáskultúra

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/95289"><img class="image image-preview" src="/files/images/Lakaskultura50_cimlap.jpg" border="0" width="470" height="606" /></a></span>Ötvenedik születésnapja alkalmából ünnepi címlappal és 16 oldal extra tartalommal jelenik meg a Lakáskultúra magazin.

lakaskultura50 cimlapÖtvenedik születésnapja alkalmából ünnepi címlappal és 16 oldal extra tartalommal jelenik meg a Lakáskultúra magazin.

lakaskultura50 cimlapÖtvenedik születésnapja alkalmából ünnepi címlappal és 16 oldal extra tartalommal jelenik meg a Lakáskultúra magazin.

Kerek évfordulója alkalmából különleges, aranyszínű címlappal, 100 oldalon jelenik meg október 7-én a Lakáskultúra. Az 16 oldalas extra melléklet bemutatja az elmúlt ötven év lakástrendjeit, emlékezetes pillanatait, ikonikus bútorait és a lakberendezés szempontjából meghatározó eseményeit.

A különleges alkalomból a Lakáskultúra olvasói egy workshopon is részt vehettek a Design Hét keretein belül, ahol megismerhették a lakásfotózás rejtelmeit. A magazint készítő szakemberek bemutatták a lakásfotózási technikákat, a stylingot és azt, hogy egy enterirőrből hogyan hozzák ki a maximumot. Emellett az olvasók számára saját fotóikból ünnepi címlapot is készítettek a magazin munkatársai.

A Lakáskultúra 2014 októberében került a Mediaworks portfóliójába, majd ezt követően 2015. februártól az addig kéthavonta megjelenő kiadványból havi rendszerességgel jelentkező magazin lett. A váltás jó döntésnek bizonyult, ezt igazolja az is, hogy a megduplázódott megjelenés növekedést jelentett az értékesített példányszámokban. A kiadó a kétszeres példányszámból származó bevétel nagy részét a termék fejlesztésére fordítja, és célja a Lakáskultúra eladásainak további növelése.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.