2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

25 éves a győri Hödlmayr Hungária Logistics

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96102"><img class="image image-preview" src="/files/images/25éves.preview.jpg" border="0" width="490" height="325" /></a></span>Csárdáskirálynővel és balettel ünnepelték a jubileumot. A Hödlmayr Hungária Logistics rendhagyó ünnepséggel tette emlékezetessé fennállásának 25 éves évfordulóját. (lásd: <a href="http://euroastra.hu/node/95567">http://euroastra.hu/node/95567</a>)</p> <p> 

25éves.previewCsárdáskirálynővel és balettel ünnepelték a jubileumot. A Hödlmayr Hungária Logistics rendhagyó ünnepséggel tette emlékezetessé fennállásának 25 éves évfordulóját. (lásd: http://euroastra.hu/node/95567)

 

25éves.previewCsárdáskirálynővel és balettel ünnepelték a jubileumot. A Hödlmayr Hungária Logistics rendhagyó ünnepséggel tette emlékezetessé fennállásának 25 éves évfordulóját. (lásd: http://euroastra.hu/node/95567)

 

Az osztrák központú gépjárművekre szakosodott logisztikai vállalat megalakulása óta Magyarországon átszámítva összesen mintegy 18 milliárd forint értékű beruházást hajtott végre és 172 milliárd forintos forgalmat bonyolított le.  Győrben a Hödlmayr Hungária Logistics az egyik legjelentősebb munkaadónak számít 325 dolgozójával.

 

Fekete Dávid alpolgármester köszönetképpen a vállalat elkötelezettségéért átadta a Hödlmayr International AG vezérigazgatójának, Johannes Hödlmayrnek Győr város ezüst emlékérmét, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) pedig emlékplakettel méltatta a vállalat évek óta tartó sikeres működését.

 

Közel 360 vendég, köztük Dr. Ralph Scheide, az Osztrák Köztársaság nagykövete és Pencz Zoltán, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének társelnöke és főtitkára vett részt az ünnepségen, ahol az élvezetes műsorról a Csárdáskirálynő előadása és a Győri Balett társulata gondoskodott.

 

„Nagyon örülünk, hogy legrégebbi és egyben legfontosabb leányvállalatunk jubileumát ilyen sok barát, partner és ügyfél körében ünnepelhettük" – mondja a Hödlmayr vezérigazgatója, aki egyébként komoly lehetőségeket lát a telephely további fejlesztésében.

 

http://www.hoedlmayr.hu

http://www.hoedlmayr.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.