2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyar cég egyedülálló szereplése a világ vezető befektetői előtt

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96126"><img class="image image-preview" src="/files/images/ortho.preview.jpg" border="0" width="476" height="195" /></a></span>OrthoGraph a WebSummit-on - Dublin, három nap, 4 színpad. A világ 200 legjobb startuppere pódium előadást tart a világ legjelentősebb cégvezetői, alapítói, és befektetői előtt - a nemzetközi, vezető médiumok figyelme által kísérve. Egy magyar cég, az OrthoGraph Kft. is bejutott a legjobbak közé, így elsőként szerepel egy magyar cég a WebSummit PITCH előadásán.</p> <p> 

ortho.previewOrthoGraph a WebSummit-on – Dublin, három nap, 4 színpad. A világ 200 legjobb startuppere pódium előadást tart a világ legjelentősebb cégvezetői, alapítói, és befektetői előtt – a nemzetközi, vezető médiumok figyelme által kísérve. Egy magyar cég, az OrthoGraph Kft. is bejutott a legjobbak közé, így elsőként szerepel egy magyar cég a WebSummit PITCH előadásán.

 

ortho.previewOrthoGraph a WebSummit-on – Dublin, három nap, 4 színpad. A világ 200 legjobb startuppere pódium előadást tart a világ legjelentősebb cégvezetői, alapítói, és befektetői előtt – a nemzetközi, vezető médiumok figyelme által kísérve. Egy magyar cég, az OrthoGraph Kft. is bejutott a legjobbak közé, így elsőként szerepel egy magyar cég a WebSummit PITCH előadásán.

 

Az OrthoGraph Kft-t nyár végén válaszották be több ezer nemzetközi cég közül azon kevés startupper közé, akik ingyenesen állíthatnak ki a világ vezető technológiai konferenciáján, a WebSummit-on. Mariann Bartucz (Marketing Associate OrthoGraph) tájékoztatása szerint az eseményen cégvezetők, befektetők és vezető szakemberek találkoznak azért, hogy felmérjék a piaci lehetőségeket, kapcsolatokat építsenek és fejlődhessenek a több mint 1000 szakember által tartott előadásokon. A konferencián olyan világvezető cégek alapítói is részt vesznek, mint a Pixar, Skype, Tinder és OnePlus.

 

A kiállítóként beválogatott startupperek közül a legjobb 200-nak ítélt személyesen is bemutatkozhat a résztvevők előtt egy 4 perces PITCH keretén belül. 100 startupper az ALPHA, a másik 100 pedig a BETA szekcióból.

Az OrthoGraph Kft.-nek sikerült bejutnia ezen legjobb, ALPHA szekcióba tartozó startupperek közé, egyedüli magyar cégként.

A 4 perces bemutatkozót egy 1 perces kérdezz-felelek követi, majd a legjobbnak ítélt cégek további fordulókón vesznek részt. Végül minden kategóriából kihirdetnek 1-1 nyertest.

 

Az OrthoGraph PITCH előadása november 4-én volt megtekinthető a WebSummit ALPHA csoportjában, PITCH 2 színpadon, 11:15-12:15-ig tartó szekcióban, a  cég standja pedig november 4-én látogatható – B166 Stand.

 

Miért került be az OrthoGraph a 200 legjobb startupper közé?

Az OrthoGraph Alaprajzfelmérő Rendszer teljesen új lehetőségeket nyitott meg az épületfelmérés területén. Az applikáció nagyszerűsége abban rejlik, hogy felváltja a hagyományos eszközöket egy épület alaprajzának elkészítése során, hiszen nincs másra szükségünk, mint egy iPad-re, a szoftverre és igény esetén egy kompatibilis Bosch vagy Leica lézeres távolságmérőre.

 

A BIM applikáció számos olyan plusz funkcióval is rendelkezik, amely nagy segítséget jelent a felhasználóknak – a felrajzolt vonalak automatikus falakká alakítása, falhosszak-és vastagságok, átlók felmérése, az elkészített épület berendezése, 3D-s nézete, a fájlok exportálása XLS, IFC és DFX formátumban, majd azok további felhasználása ArchiCad vagy AutoCad programokba.

 

Az applikáció 3 napig ingyenesen kipróbálható minden olyan érdeklődőnek, aki regisztrál a http://cloud.orthograph.net oldalon.

 

www.orthograph.net

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.