2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Katartikus élmény a porondon

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/96130"><img class="image image-preview" src="/files/images/hobo4.preview.jpg" border="0" width="470" height="312" /></a></span>„Tátong a sötétség, a drót remeg a lábam alatt, kacag a lelátó"</em> - október 31-én maga a Kossuth-díjas zeneszerző, Földes László „Hobo" énekelte e sorokat a Fővárosi Nagycirkusz porondján.

hobo4.preview„Tátong a sötétség, a drót remeg a lábam alatt, kacag a lelátó" – október 31-én maga a Kossuth-díjas zeneszerző, Földes László „Hobo" énekelte e sorokat a Fővárosi Nagycirkusz porondján.

hobo4.preview„Tátong a sötétség, a drót remeg a lábam alatt, kacag a lelátó" – október 31-én maga a Kossuth-díjas zeneszerző, Földes László „Hobo" énekelte e sorokat a Fővárosi Nagycirkusz porondján.

A Balance című előadás nyitószámát, a Kéne egy világszámot, néhány estén nem Maka Gyuszi konferanszié, hanem személyesen Földes László „Hobo", a dal szerzője adja elő a Fővárosi Nagycirkuszban azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a közönséggel együtt énekelheti el a dal refrénjét. A nagy sikerre való tekintettel nemcsak november 7-én, hanem 14-én is ellátogat a cirkuszba, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a közönségnek. Hobo pályafutásának egyik legjelentősebb lemeze, a Circus Hungaricus 2009-ben jelent meg, amelynek egyik dala a Balance előadáson hallható szám is.

Tudta ön,

 • hogy a Circus Hungaricusban nem voltak töltelékszámok, mind a 15 dal egyformán erős, izgalmas, felkavaró, pimasz, brutális, szívszorító és gyönyörködtető, pontosan olyan, mint az igazi cirkusz nyújtotta élmény.

  • hogy a cirkuszművészet megújítása kapcsán ARTista Café címmel havonta ingyenes előadásra, beszélgetésre hívják a nézőket a Fővárosi Nagycirkuszba.

 

Hobo Kéne egy világszám című dala a Circus Hungaricus lemezről: https://www.youtube.com/watch?v=tm8LJObCxfc

 

ARTista Café: Street art – Hogyan ér el bennünket a művészet az utcán?

2015. december 7. 18 óra

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz

 

A Balance című műsor aktuális előadásairól folyamatosan tájékozódhat a www.fnc.hu honlapon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.