2024.július.25. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Live PR 2016. február 15-étől a balatonlellei Pócz Pincészet kommunikációját segíti.

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/98958"><img class="image image-preview" src="/files/images/pócz.preview.jpg" border="0" width="479" height="437" /></a></span>Az ügynökség az elmúlt három év alatt már több mint féltucat Balatonnal kapcsolatos kommunikációs megbízást kapott, amelyek nagy része a borászattal kapcsolatos.

pócz.previewAz ügynökség az elmúlt három év alatt már több mint féltucat Balatonnal kapcsolatos kommunikációs megbízást kapott, amelyek nagy része a borászattal kapcsolatos.

pócz.previewAz ügynökség az elmúlt három év alatt már több mint féltucat Balatonnal kapcsolatos kommunikációs megbízást kapott, amelyek nagy része a borászattal kapcsolatos.

 

A Live PR portfóliójában 2013 óta található meg a Bujdosó Pincészet, amelyet 2015-től a Dél-Balatoni Bor kommunikációjának támogatása követett. A csoporthoz tartozó SailingBooks.hu kiadóval 2015-ben közösen készítették el a Balatoni Borkalauzt, amely a régió negyven borászatát és legjobb boraikat mutatja be. A sikeres balatoni projekteket követően nemrégiben a Pócz Pincészet is felfigyelt a Live PR balatoni borok népszerűsítésére kidolgozott és megvalósított stratégiájának eredményeire, és saját borainak népszerűsítésével bízta meg az ügynökséget.

 

A dél-balatoni régió egyik meghatározó pincészete, a családi vállalkozásként működő Pócz Pincészet új arculattal, a régióra jellemző friss, üde boraival már régóta ismert a borkedvelők körében. A több mint húsz éves múlttal rendelkező Pócz Pincészet fő célja, hogy a dél-balatoni borvidék kiemelkedő borászataként szélesebb körben tegyen szert ismertségre.

 

„Azért kértünk professzionális szakmai támogatást a Live PR-tól, mert támogatásra volt szükségünk a márkafejlesztés és -kommunikáció területén" – indokolta az együttműködés hátterét Pócz József, a cég vezető borásza.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a régiós borászatok egyre nagyobb mértékben veszik igénybe támogatásunkat, mert hiszünk abban, hogy a balatoni borkultúra jó úton halad a szakmai elismertség felé, és ennek a ténynek a kommunikációban is ki kell fejeződnie – vallott az új megbízásról Náray Vilmos, a Live PR ügyvezetője.

 

http://poczpinceszet.hu

www.livepr.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.