2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hamarosan Quimby jubileum az Arénában + a Jónás Jelenései c. lemez előrendelhető

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/107266"><img class="image image-preview" src="/files/images/Qjónás.preview.jpg" border="0" width="469" height="465" /></a></span>Néhány nap van hátra a Quimby november 26-i Aréna-koncertjéig! A zenekar folyamatosan próbál, hogy a 25 éves születésnapi koncerten olyat mutathassanak a rajongóknak, amit eddig még nem láttak. A próbák közben stúdióba is vonultak, és elkészítették legújabb, tizenhatodik nagylemezüket, Jónás Jelenései címmel!</p> <p> 

qjónás.previewNéhány nap van hátra a Quimby november 26-i Aréna-koncertjéig! A zenekar folyamatosan próbál, hogy a 25 éves születésnapi koncerten olyat mutathassanak a rajongóknak, amit eddig még nem láttak. A próbák közben stúdióba is vonultak, és elkészítették legújabb, tizenhatodik nagylemezüket, Jónás Jelenései címmel!

 

qjónás.previewNéhány nap van hátra a Quimby november 26-i Aréna-koncertjéig! A zenekar folyamatosan próbál, hogy a 25 éves születésnapi koncerten olyat mutathassanak a rajongóknak, amit eddig még nem láttak. A próbák közben stúdióba is vonultak, és elkészítették legújabb, tizenhatodik nagylemezüket, Jónás Jelenései címmel!

 

Az új lemezen visszatértek az elszállások és a pszichadelia.

A Jónás Jelenései nem egy laza etűd, nem akar megfelelni semmilyen konvenciónak. Erősen költői, egyéni világképekkel és saját igazságokkal, sok rejtett tartalommal. A szövegekből és a zenéből is erősen sugárzik az egyénileg átélt magánszféra problémáinak tanulsága, illetve az a határozott szándék, hogy azokat megértsük. Abban a felszínes világban, ahol egy másodpercet szentelünk egy felületnek, ez egy döbbenetesen mély tartalom.

A hangzás pedig az eddigi Quimby csúcs.

 

Lemez felnőtteknek felnőttektől.

A Quimby ezen érett világa, filozófiai és emocionális síkon rezeg külső és belső környezetére. Igazán fajsúlyos dalcsokor, pop? Rock? Mindegy is: vaskos!

Engedd át magadon!

 

A Jónás Jelenései című album november 26-án, az Aréna-koncert napján jelenik meg, amelyről néhány dal a koncerten is felcsendül majd.

A lemez már előrendelhető: http://shop.quimby.hu

 

Koncert spot: https://www.youtube.com/watch?v=XoFVSa_l1x4&feature=youtu.be

Lemez spot: https://www.youtube.com/watch?v=YX-zejWOQrU&feature=youtu.be

 

Az idén 25 éves Quimby zenekar, 2016. november 26-án a Papp László Budapest Sportarénában tartja születésnapi, Micsodaország nagykoncertjét! Ezen az estén az Aréna egy "nagyteátrummá" változik: felejthetetlen utazásra invitálják a közönséget térben és időben, a főszerep természetesen az elmúlt 25 év kalandjaié, zenéié és tanulságaié lesz. Különleges látvány, közel három órás érzelmi hullámvasút, és 100% rock 'n' roll!

(lásd: http://euroastra.hu/node/106943)

 

2016. november 26. (szombat), 20.00

QUIMBY 25 – Micsodaország

Papp László Budapest Sportaréna

 

http://quimby.hu/hu

https://www.youtube.com/watch?v=7buek6Zo5Yg

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.