2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Zűrös csaj a Peter Kovary & The Royal Rebels új klipjének főhőse

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/111542"><img class="image image-preview" src="/files/images/csaj.preview.jpg" border="0" width="483" height="419" /></a></span>A klasszikus rockban utazó Peter Kovary & The Royal Rebels látványos videóklipet készített első nagylemeze talán legenergikusabb, legzúzósabb dalához. A Run For Cover videójának főszereplője egy szexi, de zűrös fiatal nő, akinek az élete vakvágányra futott. A klipet az egyre népszerűbb rendező, Jimy J. Hollywood jegyzi. <p> 

csaj.previewA klasszikus rockban utazó Peter Kovary & The Royal Rebels látványos videóklipet készített első nagylemeze talán legenergikusabb, legzúzósabb dalához. A Run For Cover videójának főszereplője egy szexi, de zűrös fiatal nő, akinek az élete vakvágányra futott. A klipet az egyre népszerűbb rendező, Jimy J. Hollywood jegyzi.

 

csaj.previewA klasszikus rockban utazó Peter Kovary & The Royal Rebels látványos videóklipet készített első nagylemeze talán legenergikusabb, legzúzósabb dalához. A Run For Cover videójának főszereplője egy szexi, de zűrös fiatal nő, akinek az élete vakvágányra futott. A klipet az egyre népszerűbb rendező, Jimy J. Hollywood jegyzi.

 

A Peter Kovary & The Royal Rebels első nagylemeze, a Halfway Till Morning február közepén jelent meg. (lásd: http://euroastra.hu/node/109813) A zenekar előzetesen már bemutatta az It's a Riot videóklipjét, amely A Dal című eurovíziós válogató legjobb 30 felvétele közé is bekerült. A srácok nemrég tértek haza a lemezbemutatót követő közép-európai turnéjukról, most pedig legújabb klipjüket mutatják be a közönségnek.

 

A Run For Cover egy igazi velős, energikus, zúzós dal, amelyben a Black Sabbath, a Deep Purple és a Led Zeppelin hatásai fedezhetőek fel. A hozzá készült klipet az egyre népszerűbb Jimy J. Hollywood rendezte egy elhagyatott gyártelepen. A videó főszereplője egy csinos, fiatal lány, aki céltalan, züllött életet él, és nem találja a helyét a világban. A dalszöveg arra figyelmeztet, hogy idejében fel kell ismernünk, ha az életünk vakvágányra futott, és saját magunknak kell rendbehozni az elrontott életünket, amíg nem késő. A Run For Cover című szerzemény a Halfway Till Morning album egyik legerőteljesebb darabja.

https://www.youtube.com/watch?v=cr4r9blObwI

 

A Neo frontembere, Kőváry Péter 12 év után elhagyta az elektronikus zenét játszó együttest, visszatért a gyökereihez, a klasszikus rockhoz és megalapította a Peter Kovary & The Royal Rebels zenekart. Első nagylemezük, a Halfway Till Morning remek kritikákat kapott kül- és belföldön egyaránt. Az album magában hordoz egy bipoláris jelleget, hiszen az alapját a 60-as, 70-es évek klasszikus rockzenéje adja, ehhez társul egyfajta 21. századi modern hangzásvilág, egy frissítő erő, ami megmutatja, hogy 2017-ben is virágzik a vintage/retro rock vonal.

 

A csapat a Kuplungban mutatta be az új dalokat február végén, a lemezbemutató koncertet pedig egy közép-európai turné követte. A magyarországi helyszínek mellett Ausztriában, Olaszországban, és Csehországban is színpadra léptek Kőváryék.

 

https://www.facebook.com/PeterKovaryTheRoyalRebels

http://www.peterkovary.com

https://www.youtube.com/channel/UCZJWs2evjOI4zHctPc9bQfA

https://www.instagram.com/peterkovaryroyalrebels

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.