2024.július.28. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes színházi napok a Gödör Klubban

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/111655"><img class="image image-preview" src="/files/images/göd15.preview.jpg" border="0" width="467" height="311" /></a></span>Az idén 15 éves Gödör Klub egy nagy programsorozattal ünnepli születésnapi jubileumát: a csaknem 40 eseményből álló „fesztiválon" többek között koncertek, színházi előadóestek, irodalmi programok, vizsgaelőadások, filmbemutatók, közösségi vásárok várják az érdeklődőket.  <p> 

göd15.previewAz idén 15 éves Gödör Klub egy nagy programsorozattal ünnepli születésnapi jubileumát: a csaknem 40 eseményből álló „fesztiválon" többek között koncertek, színházi előadóestek, irodalmi programok, vizsgaelőadások, filmbemutatók, közösségi vásárok várják az érdeklődőket. 

 

göd15.previewAz idén 15 éves Gödör Klub egy nagy programsorozattal ünnepli születésnapi jubileumát: a csaknem 40 eseményből álló „fesztiválon" többek között koncertek, színházi előadóestek, irodalmi programok, vizsgaelőadások, filmbemutatók, közösségi vásárok várják az érdeklődőket. 

 

A soron következő két program tematikáját tekintve akár közös keretbe is foglalható, ugyanis április 25-26-án a színház kap főszerepet a Gödör 15 műsorában.

 

 Április 25. 20:00

„Volt egyszer egy Kaposvár" előadássorozat záró estje

Ezzel a címmel indította útjára színházi sorozatát múlt év szeptemberében a Gödör Klub, amely a kaposvári színház legendás hetvenes-nyolcvanas éveinek résztvevőit szólaltatja meg. A sorozat a legendát létrehozó művészek beszélgetésével kezdődött és előadó estekkel folytatódott az évad során. A sorozatot záró epizód Lázár Kati, Lukáts Andor, Kamondy Imre és Jordán Tamás (az est moderátora) beszélgetésével kezdődik, majd Kamondy együttese, a Cabaret Medrano idézi meg koncertjén a legendás kaposvári színház büféjének hangulatát.

A belépés ingyenes!

 

Április 26. 19:00

Vizsgák a Gödörben

19.00 – A Spicc Stúdió tanítványainak táncvizsgája

A Spicc Stúdió a Gödör Klubbal karöltve, közel tíz éve gondoskodik a budapesti közönség kortárs-tánc oktatásáról, mint ahogyan arról is, hogy a tanultak minden évben legalább egyszer bemutatásra kerüljenek az arra érdeklődő közönség számára.

A vizsga után a Willany Leó Improvizációs Táncszínház előadása látható. Ők immáron nyolc éve találtak otthonra a Gödör Klub falai között. Ez a hosszú távú együtt működés is lehet az ékes bizonyítéka annak, hogy kortárs-tánc improvizációra rendszeresen vágyik a magyar nagyérdemű.

Fellépnek Bathó Gabriella, Feicht Zoltán és Grecsó Zotán tanítványai, valamint a Willany Leó Improvizációs Táncszínház vendégművészei

20:00 – Kisfilmek vetítése

Kis Hajni: Szép alak, 2. em

Freund Ádám: Földiek

Fekete Tamás: Asszó

Barcsai Bálint: Graffiti

Fatér Ambrus: Légmell

Borbás Dávid: Wartburg

21:00 – A GTC Filmszínész Iskola tanévzáró előadása

Az 5 éves GTC Filmszínész Iskola tanárai unplugged koncertet adnak este 9-kor, melyen fellép többek között: Ónodi Eszter, Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia, Thuróczy Szabolcs és Kamarás Iván. Zenélnek: Gerendás Péter, Juhász Gábor, Nagy Ádám, Gerendás Ruben, Salamon András.

A belépés ingyenes!

 

2017. április 25-26.

Ingyenes színházi napok a Gödör Klubban

 

www.godorklub.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.