2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Második helyen végzett a magyar startup csapat Kínában

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/112604"><img class="image image-preview" src="/files/images/kinai-.preview.jpg" border="0" width="469" height="310" /></a></span>Nemzetközi és kínai befektetők előtt bizonyított a négy magyar startup vállalkozás Kínában, a Get in the Ring Chengdu-i versenyén. (lásd: <a href="http://euroastra.hu/node/110629">http://euroastra.hu/node/110629</a>) Az Enterprise Hungary és a kínai Tusstar inkubátor szervezésében megvalósuló versenyen második helyezést ért el a hightech ékszereket gyártó Liber8 Technology csapata. <p> 

kinai .previewNemzetközi és kínai befektetők előtt bizonyított a négy magyar startup vállalkozás Kínában, a Get in the Ring Chengdu-i versenyén. (lásd: http://euroastra.hu/node/110629) Az Enterprise Hungary és a kínai Tusstar inkubátor szervezésében megvalósuló versenyen második helyezést ért el a hightech ékszereket gyártó Liber8 Technology csapata.

 

kinai .previewNemzetközi és kínai befektetők előtt bizonyított a négy magyar startup vállalkozás Kínában, a Get in the Ring Chengdu-i versenyén. (lásd: http://euroastra.hu/node/110629) Az Enterprise Hungary és a kínai Tusstar inkubátor szervezésében megvalósuló versenyen második helyezést ért el a hightech ékszereket gyártó Liber8 Technology csapata.

 

Bár a magyar startupok (Liber8 Technology, EDM Designer, Pulmoment, Kayakfirst) részéről sok kétség volt a kínai lehetőségeket illetően, a környezet és a személyesen tapasztaltak meggyőzték őket. Minden hazai résztvevő pozitívan értékelte a versenyt, rengeteg potenciált látnak későbbi kínai piacra lépésben.

 

Az Enterprise Hungary és a kínai, 60 inkubátorral rendelkező TusStar közös együttműködésében, iroda helyiséget, szállást és üzleti kapcsolatokat biztosítanak a magyar startupoknak. A magyar vállalkozásoknak már a 2017-es évben esélyük nyílik a kínai piacon arra, hogy bővítsék befektetői és gyártói kapcsolataikat.

 

Chongqing-ban folytatták a magyar vállalkozások

A magyar csapatok a nemzetközi megmérettetést követően, 2017.május 16-án a Bank of China szervezésében részt vehettek a Kínai-Magyar Üzleti Fórumon is, melyre a Magyar-Kínai Technológia Transzfer Központ helyi támogatásával került sor. A konferencián a Magyar Nemzeti Kereskedőház Innotrade programja is megjelenési felültet biztosított a magyar vállalkozások számára. A rendezvényen nem csak magyar startup csapatok, de magas szintű állami delegáció is részt vett.

 

Szingapúrban zárult az ázsiai startup túra

A Get in the Ring! 2016 Budapest két legjobb csapata, az Intellyo és a Robotrainer képviselte hazánkat 2017. május 17-19. között megrendezésre került globális döntőben, Szingapúrban, ahol a versenyzők olyan befektetők előtt mutatkozhattak be, mint a Golden Gate Ventures, vagy a Rocket Internet.

A három napos konferencián a magyar startup vállalkozások kapcsolatrendszerüket is kiépíthették Ázsiában, hiszen részt vehettek a Tech in Asia konferencián, mely a legnagyobb technikai közösségeként van jelen a kontinensen.

 

A Get in the Ring! hazai versenyeit 2014-től az Enterprise Hungary Kft. csapata szervezi. Az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. (EH) küldetése a hazai innovációs ökoszisztéma (startup és spin-off) fejlesztése, valamint a fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése, kiemelt célja a startup utánpótlás katalizálása.

 

https://getinthering.co

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.