2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kedvezményes táborokat kínál az Egyszülős Központ

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/112678"><img class="image image-preview" src="/files/images/1szülő.preview.jpg" border="0" width="491" height="327" /></a></span>Táborbörze a Családi fesztiválon. Saját napközis tábort szervez és kedvezményes tematikus táborokat is kínál az Egyszülős Központ. A központ nyári táborbörzéje vasárnap az Andrássy úton. Több mint 150 gyermek részére kínál kivételesen kedvezményes táborozási lehetőséget az Egyszülős Központ. <p> 

1szülő.previewTáborbörze a Családi fesztiválon. Saját napközis tábort szervez és kedvezményes tematikus táborokat is kínál az Egyszülős Központ. A központ nyári táborbörzéje vasárnap az Andrássy úton. Több mint 150 gyermek részére kínál kivételesen kedvezményes táborozási lehetőséget az Egyszülős Központ.

 

1szülő.previewTáborbörze a Családi fesztiválon. Saját napközis tábort szervez és kedvezményes tematikus táborokat is kínál az Egyszülős Központ. A központ nyári táborbörzéje vasárnap az Andrássy úton. Több mint 150 gyermek részére kínál kivételesen kedvezményes táborozási lehetőséget az Egyszülős Központ.

 

A gyermeküket egyedül nevelő családok személyesen is tájékozódhatnak a lehetőségekről a központ nyári táborbörzéjén május 28-án, az Andrássy úton szervezett Családi Fesztiválon.

 

A nyári szünet megszervezése és finanszírozása sokszor komoly nehézséget jelent a családoknak, különösen, ha az édesanya vagy az édesapa egyedül neveli a gyerekeit. Az

Egyszülős Központ ezen a helyzeten szeretne enyhíteni azzal, hogy több mint 150 gyermeknek kínál táborozási lehetőséget idén nyáron. Az Egyszülős Központ létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma 500 millió forinttal támogatja.

 

Napközis táborok: Az Egyszülős Központ heti 3000 forintért biztosít napközis tábort június 19-től 9 héten át, turnusonként 15, összesen 135 gyermeknek. Az Újbudán, Érden és Győrben szervezett táborokat 3-12 éves gyerekek vehetik igénybe. A hetente változó tematikájú – színházi, mese, sport, zenei, fotós és természetbúvár – táborok a munkaidőhöz igazodva hétfőtől péntekig reggel 7.30-tól 16.30-ig tartanak és napi négyszeri étkezést biztosítanak a gyerekeknek.

 

Tematikus táborok: A központ kínálatában szerepelnek olyan tematikus táborok is, amelyeket a központ partnerei töredékáron kínálnak az egyszülős családoknak. Az Egyszülős Központ eddigi partnerei az Aquincumi Múzeum, a British Council Nyelviskola, a DUE Médiahálózat, a Liget Lovarda Őrbottyán, a Magyar Cserkész Szövetség Felfedezőtábora – Nagykovácsi, a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) és a Bilimbo Naphegy. A partnerek köre és a tábori kínálat folyamatosan bővül.

 

A www.egyszulo.hu oldalon folyamatosan teszik közzé a kedvezményes táborozási lehetőségeket, programokat és minden olyan lehetőséget, amellyel kellemesebbé és könnyebbé tehetik az egyszülős családok számára a nyarat.

Minden táborra a www.egyszulo.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni.

 

A hétvégi Családi Fesztiválon személyesen is tájékozódhatnak az egyszülős családok a kedvezményes nyári táborozási lehetőségekről az Egyszülős Központ sátrában az Andrássy úton, ahol egzotikus arc- vagy kézfestéssel, valamint a nyaraláshoz mini „utazóbőrönd" készítésével hangolódhatnak a nyárra kicsik és nagyok.

 

Várnak minden érdeklődőt május 28-án, vasárnap 10 és 18 óra között az Andrássy úton (a Bajza utca közelében), az Egyszülős Központ sátrában. A Családi Fesztivál programjában egyebek között süti sütő verseny, hangszersimogató, közösségi flashmob, Ringató, a Kolompos együttes, Virtuóz koncert, Szirtes Edina „Mókus" és Zenekara, Marót Viki és a NOVA Kultúr Zenekar koncertje is szerepel.

 

www.egyszulo.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.