2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Wizz Air keresi az új WIZZ Nagyköveteket

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/112756"><img class="image image-preview" src="/files/images/nagykő.preview.jpg" border="0" width="484" height="187" /></a></span>A közönség választhatja ki a légitársaság arcait. A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága május 26-án elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni. <p> 

nagykő.previewA közönség választhatja ki a légitársaság arcait. A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága május 26-án elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni.

 

nagykő.previewA közönség választhatja ki a légitársaság arcait. A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága május 26-án elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni.

 

A WIZZ utasai és rajongói 31 légiutas-kísérőt választhatnak meg a légitársaság hivatalos arcainak – a következő két évben ők képviselhetik majd a Wizz Airt különböző közösségi és médiaeseményeken.

 

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.

 

A Wizz Air arra buzdítja a szavazókat, hogy azokat a jelölteket válasszák, akik szerintük a leginkább megtestesítik a kiemelkedő WIZZ élményt, a kiváló szakmaiságot és a repülés iránti szenvedélyt. A WIZZ Nagykövetek megválasztásuk után sokkal többek lesznek, mint egyszerű márkanagykövetek. A legjobb légiutas-kísérők közül is a legjobbakként képviselik majd több mint 1800 munkatársukat, megosztják szakmájuk legizgalmasabb részleteit a médiában és a közösségi oldalakon, valamint első kézből mutatják meg, mi mindent kell tudni a felhők fölötti karrierhez.

 

Az új WIZZ nagykövetek júliusi ünnepélyes bejelentését követően az utasok nem csak a Wizz Air járatain találkozhatnak majd velük, de a légitársaság által támogatott futórendezvényeken Közép- és Kelet-Európa számos országában, továbbá videókban és a fedélzeti WIZZ Magazin lapjain is.

 

Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: „A WIZZ rendkívül büszke kiváló légiutas-kísérőire, akik nem pusztán jól képzett szakemberek és a biztonság szakértői, de elkötelezettek az iránt is, hogy utasainknak tökéletes fedélzeti élményt biztosítsanak. Mától június 9-ig utasaink és a Wizz Air rajongói eldönthetik, hogy a WIZZ csapatból ki lehet az, aki képviseli a légitársaságot a helyi közösségekben és megosztja a Wizz Air légiutas-kísérők lenyűgöző hivatásának titkait. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt közül lehet választani a https://wizzambassadors.wizzair.com oldalon"

 

https://www.facebook.com/wizzaircom/app/1847524088849355

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.