2024.július.31. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Milliárdos igazi erénye ha évente legalább 3 végrehajtás indul ellene: Balogh Levente egyéni márkaépítése?

6 perc olvasás
A Víz Király és a Bizalom Játéktere: Milliárdosok Kalandjai az Erkölcsi Labirintusban A média csodálatos világában, ahol a valóság és a fikció közötti határvonal gyakran elmosódik, bemutatjuk a híres Balogh Leventét, aki önmagát a "Víz Királyának" nevezi, és Keserű Balázst, az "Álommeló" című műsor nyertesét. Igen, ő az, aki valahogy a média figyelmét kikerülve, az üzleti világ peremén táncolva talált magának helyet Balogh Levente cégeiben. Ha valaki kimaradt volna a buliból, itt olvashat bővebben az előző fiaskóról. A "Cápák közt" és az "Álommeló" valóságshow-k elhozták nekünk ezt a furcsa párost, ahol az álmok és a valóság összekeverednek, mint egy rossz koktél egy még rosszabb partin. Keserű Balázs, aki állítólag Balogh Levente egyik cégének társtulajdonosa és ügyvezetője, valójában nem szerepel semmilyen üzleti cégadatbázisban, mint tulajdonos vagy ügyvezető - szólt áprilisi cikkünk igazsága a tárgyban. Hát nem különös? A média imádta ezt a sztorit, de az OPTEN adatbázis hideg valósága mást mond mostanra: már ügyvezető is lett Keserű Balázs. A valóság aztonban valóban keserűre sikeredett: Balázs még fiatal, és a bizalom nagyon fontos. Legalábbis ezt próbálják nekünk eladni. A MÉDIA 1 is nyomozásba kezdett anno és a mai napi cikkük is ezt mutatja, és meg is találták Balázst, aki röviden és büszkén megerősítette: igen, ő valóban ügyvezető. De a pénz, a tiszta üzlet, az etikusság, és a mindenre kiterjedő erkölcsi foltmentesség kérdése itt igazán érdekessé teszi cikkünket. Lássuk mivé alalkult ez a mára szappanoperává érett történet.
viz kiraly catering illusztracio

Balogh Leventéről a víz király márkanevet magára aggató milliárdosról és Keserű Balázsról még Áprilisban olvashatott oldalunkon a téma iránt érdeklődő. Volt ugyan is a témának egy előzménye a a “Cápák közt” és az “Álommeló” című, népszerű RTL Klubon futó műsor. Benne az első széria nyertese Keserű Balázs és a média figyelmét elkerülő, mára búskomor beégésnek beillő eset. Cikkünket itt olvashatja el erről a fiaskó témáról.

A “Cápák közt” és az “Álommeló” című, népszerű RTL Klubon futó műsorok világában felszínre került néhány kérdőjel Balogh Levente, a Vízkirály és az álommeló, Keserű Balázs kapcsolatát illetően. Az álommeló győztese, Keserű Balázs, aki állítólag Balogh Levente egyik cégének társtulajdonosa és ügyvezetője lett, a médiában rendszeresen megjelenő hírek ellenére, az OPTEN adatbázis szerint nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Balogh Leventével, legalábbis Magyarországon. A keresés eredménytelensége arra utal, hogy Keserű Balázs neve nem szerepel semmilyen üzleti cégadatbázisban, mint tulajdonos vagy ügyvezető. Ez különös, tekintettel arra, hogy a médiában többször is megjelentek olyan állítások, amelyek ezt sugallták. Ez a helyzet számos kérdést vet fel a médiában megjelenő információk hitelességével, a valós üzleti kapcsolatokkal és a nyilvánosságra hozott adatok átláthatóságával kapcsolatban.

A hetek múltával 2024. Május  23-án eljött a nagy nap: Keserű Balázs, az “Álommeló” győztese, immár ügyvezető lett a Víz Király Catering Kft.-nél. Ez bizonyára a bizalom diadala, és persze egy csipetnyi ironikus humor is szükséges hozzá. Balogh Levente olvasatában ez a bizalom csúcspontja: kinevezni valakit, aki kettős aláírásra van kötelezve, mert annyira “bizalmi”. Valójában az ügyvezetői képviselet módja: együttes, Balogh Levente névvel együtt. Hát nem romantikus?

Bizalmi alapon, kettős aláírással, egy veszteséges cégben, évente 3 végrehajtással a háta mögött lehet ügyvezető Keserű Balázs

Teltek és múltak a hetek majd 2024. Május 23-án megszületett a CSODA. A csoda ami inkább groteszk, hiszen egy bizalminak nevezett, a teljesítményét elismerő munkatársról szóló média hurrikán után, Keserű Balázs az ÁLOM MELÓ győztesem ügyvezetője lehet a VÍZ KIRÁLY CATERING kft-nek. Na ja, hát most mondhatják az élces nyelvűek, minek “károgtunk itt” hát itt a bizalmi meló, a becsületes média szereplés társadalm ielismerése, a csodás vezetúi erények mérföldköveként: ügyvezető igazgató.

Kinevezek valakit, mert bizalmi és mert jó és – kettős aláírásra kötelezem – szól a gyakorlati tény Balogh Levente “bizalmi” olvasatában és benne a röhögésre sem való adat, lásd :

A képviselet módja: együttes.
Együttes képviselet esetén a másik (többi) aláíró neve (elnevezése), ha az meghatározott személy: Balogh Levente

viz angyal catering kft 2024 vegrehajtasok 0
Jó-jó, hát most mondhatjuk, fiatal ember a Keserű Balázs, meg hát bizalmi kérdés, meg hát üzlet, meg hát milliárdos a társ és itt álljunk meg a bizalom szónál.

A MÉDIA 1 még április ban, a cikkünk nyomán önmaga is nyomzoásba kezdett és létrejütt a témában a saját cikkük nyomán a személyes kapcsolat Keserű Balázzsal. Nekünk is jutott Keserű úrból, méhány posztnyi aztán válaszra sem méltatott bejegyzés, de most is élenjáró választ kapott a MÉDIA 1  . 2024. július 31-i cikke itt. 

Benne a rövid és röpke, de büszke Keserű válasz, miszerint igen, valóban már ügyvezető.  A bizalom szónál tartottunk, ahol a pénz, a tiszta üzlet, az etikusság és a mindenre kiterjedő erkölcsi foltmentesség, főleg mert nem egy kezdő hanem milliárdos vállalkozóról van szó: alap feltétel (lenne). Mondom, a tisztaság mint erkölcsiség, alapvetően alap. Ezt sem kérdőjelezném meg, ki is lehet egy cikk írója, hogy ezt megtegye, ezért maradok a modortalan tények mellett.

A Víz Király – és a cége a Víz Király Catering kft és 2024-ben 3 végrehajtás rút esete 

Sajnálattal az élet azt mutatja, hogy vagy sokan akarják Balogh Levente vérét, jóhírét és bármit is szívni, vagy csak a gonosz energiák érték el torzítás formájában a környéket, de a Víz Király Catering kft már három darab végrehajtási ügyet is elkönyvelhet a cégnyilvántartás adatai között.
viz angyal catering kft 2024 vegrehajtasok 1

viz angyal catering kft 2024 vegrehajtasok 2

A Víz Király Catering Kft. és a Végrehajtási ügyek ezen történet rémálma

A valóság azonban nem mindig olyan ragyogó, mint a televízióban. A Víz Király Catering Kft. három végrehajtási ügyet könyvelhet el 2024-ben. Talán Balogh Levente és cége valóban mágnesként vonzza a jogi problémákat, vagy csak a rosszindulatú energiák sújtják őket? Bármi is az igazság, a cégnyilvántartás nem hazudik.

Tehát itt vagyunk, egy bizalmi és erkölcsi mese kellős közepén, ahol a milliárdosok labirintusában még a legkisebb árnyék is hosszúra nyúlik. De végül is, ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem ezt a csodálatos, groteszk valóságot?

A Média, a Tények és a Bizalom: Ki a Nagyobb Vesztes Ebben a Történetben?

A történet végére érve felmerül a kérdés: ki a nagyobb vesztes ebben a groteszk valóságshow-ban? A média, amely újra és újra eladja nekünk a ragyogó, de gyakran csalóka történeteket? Az üzleti világ szereplői, akik a csillogó külsőségek mögött rejlő valóságot próbálják elrejteni? Vagy mi, a közönség, akik hinni akarunk a tündérmesékben és a sikersztorikban?

A média ereje tagadhatatlan. Képes hősöket és gonoszokat teremteni, álmokat szőni és rémálmokat vetíteni. Azonban a valóság gyakran sokkal árnyaltabb, mint amit a képernyőkön látunk. Balogh Levente és Keserű Balázs története tökéletes példája annak, hogyan torzulhat a valóság a médiában megjelenő információk által. Az üzleti világ valósága és a nyilvánosságra hozott adatok közötti szakadék újra és újra kérdéseket vet fel a hitelességről és a bizalomról.

A bizalom, amely az üzleti élet és a média alapvető eleme, ebben a történetben különösen törékeny. Balogh Levente és Keserű Balázs kapcsolata, a cégek és a végrehajtások körüli bizonytalanságok mind-mind rámutatnak arra, hogy mennyire fontos a transzparencia és az etika. Amikor a valóság és a fikció összemosódik, a bizalom az első, ami veszélybe kerül.

Végül pedig mi, a közönség, akik gyakran elfeledkezünk arról, hogy a médiában látott történetek nem mindig tükrözik a valóságot. Könnyű elhinni a csillogó sikersztorikat, de fontos, hogy mindig kritikus szemmel nézzük az eléntárt információkat. Ebben a történetben talán mindannyian vesztesek vagyunk egy kicsit, de egyben lehetőségünk is van tanulni belőle: a valóság sokszor nem olyan egyszerű és ragyogó, mint amilyennek elsőre tűnik.

Az igazi nyertesek azok lesznek, akik képesek megkülönböztetni a tényeket a fikciótól, és a bizalmat nemcsak megnyerni, hanem meg is tartani ebben a bonyolult világban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.