2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vodafone az Aréna Plazaban és Kecskeméten – új márkaboltok nyíltak

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/7331"><img class="image thumbnail" src="/files/images/5.thumbnail_2.jpg" border="0" alt="http://www.arenaplaza.hu/" title="http://www.arenaplaza.hu/" width="100" height="39" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.arenaplaza.hu/">http://www.arenaplaza.hu/</a> </strong></span></span><p><em>Tovább bővíti saját márkaképviseleti hálózatát a Vodafone Magyarország a 2007-11-15-én azaz tegnap megnyílt legújabb budapesti bevásárlóközpontban, az Aréna Plazaban. A megnyitás alkalmából egyedi akciókkal kedveskedik a mobilszolgáltató az érdeklődőknek.</em></p><p>

 http://www.arenaplaza.hu/http://www.arenaplaza.hu/

Tovább bővíti saját márkaképviseleti hálózatát a Vodafone Magyarország a 2007-11-15-én azaz tegnap megnyílt legújabb budapesti bevásárlóközpontban, az Aréna Plazaban. A megnyitás alkalmából egyedi akciókkal kedveskedik a mobilszolgáltató az érdeklődőknek.

 http://www.arenaplaza.hu/http://www.arenaplaza.hu/

Tovább bővíti saját márkaképviseleti hálózatát a Vodafone Magyarország a 2007-11-15-én azaz tegnap megnyílt legújabb budapesti bevásárlóközpontban, az Aréna Plazaban. A megnyitás alkalmából egyedi akciókkal kedveskedik a mobilszolgáltató az érdeklődőknek.

Az Aréna Plazaban nyitotta meg legújabb budapesti márkaboltját a Vodafone, a márciusban megkezdett ügyfélközpontú megújulás jegyében. Az újfajta design koncepció az ügyfelek igényeit kívánja még széleskörűbben kielégíteni, a gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás mellett a termékek és szolgáltatások felfedezése ebben az új, inspiráló környezetben remélhetőleg igazi élmény lesz minden látogató számára. A koncepciót a Vodafone Csoport számos vállalatánál bevezették, így a külföldi tapasztalatok alapján Magyarországon a leginnovatívabb, leginkább bevált megoldások valósultak meg.

A megnyitás alkalmából az üzlet több helyszíni akcióval is várja az odalátogató érdeklődőket, így az első 100 vásárló 12.900 Ft-os, kedvezményes áron vásárolhatja meg a Vodafone Samsung M300-as készüléket tartalmazó VitaMAX csomagját, 500 Ft lebeszélhetőséggel.

November közepétől a Vodafone újabb három városban kapcsolta nagysebességűre vezeték nélküli Internet szolgáltatását, így mostantól már Szolnokon, Nyíregyházán és Kecskeméten is szélessávon Internetezhetnek a Vodafone-előfizetők, akik megfelelő modemmel vagy adatkártyával rendelkeznek.

A Vodafone a közelmúltban írta alá együttműködési szerződését a Huawei Technologies-zel, melynek köszönhetően már most rohamtempóban bővül a Vodafone hálózata. A Huawei csúcstechnológiája lehetővé tette, hogy rendkívül rövid idő alatt újabb három városban érhető el a gyors mobil szélessáv.

A 2007-11-16 azaz ma ezen kívül megnyílt a Vodafone újabb vidéki márkaképviselete, Kecskeméten. A márkaképviselet a márciusban kezdődött új ügyfélközpontú design koncepciónak megfelelően elsősorban az ügyfelek igényeit kívánja még széleskörűbben kielégíteni. A gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás mellett a termékek és szolgáltatások felfedezése ebben az új, inspiráló környezetben remélhetőleg igazi élmény lesz minden leendő és régi Vodafone ügyfél számára, már Kecskeméten is. A nyitás alkalmából az üzlet több akcióval is várja az odalátogatókat. Az akciók részleteit a helyszínen ismerhetik meg az érdeklődők.

 „Számunkra minden ügyfelünk egyformán fontos, így a szélessávú mobilhálózat bővítésével és az egyre növekvő számú vidéki márkaképviseleteinkkel is az ő érdekeiket szeretnénk szolgálni. Így bárhol könnyen elérhetőek leszünk, és az új design-koncepciónak köszönhetően ügyfélbarátabb környezetben és magas színvonalon tudunk megfelelni mindenki igényeinek. A nagysebességű vezeték nélküli hálózat-bővítéssel pedig minden ügyfelünk szinte bárhol, bármikor elérheti a világhálót." – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.