2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

I. Electronic Arts Játék Fesztivál az INFOmarket ? Mobil Show-n

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/1591"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mobilshow.thumbnail.jpg" border="0" alt="Mobilshow" title="Mobilshow" width="100" height="92" /></a> </span><strong>A MOBIL SHOW és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. õszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.</strong> <p> 

 mobilshow A MOBIL SHOW és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. õszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

 mobilshow A MOBIL SHOW és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. õszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

Szeptember 8-tól 11-ig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában mutatkoznak be a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztésekkel, interaktív játékokkal, izgalmas elõadásokkal és a vásárlók számára különleges akciókkal jelentkezõ cégek.

Az informatika és mobilkommunikáció számos szakmai területen kapcsolódik. Mindkettõre jellemzõ, hogy jelentõs anyagi és szellemi ráfordításokkal serkentik a kereskedelmi, gazdasági szempontból ígéretes kutatásokat és nagyon gyors tempóban állnak elõ a fejlesztésekkel.

A kiállítás az ágazatok, az ágazatok piaci szereplõi számára egyszerre több lehetõséget kínál: a legszélesebb teret jelenti a szakmai kapcsolatok számára, a legrövidebb út a fejlesztések piacra juttatásához, és egyenesen sztráda a fogyasztókhoz, hiszen négy nap alatt több tízezer látogatóra lehet számítani.

A játék szeretete kortalan, játszani és játszva ismereteket szerezni mindenki szeret. Azok, akik élnek az informatikai-mobilkommunikációs termékekkel, szolgáltatásokkal és ezeket mindennapjaikban használják, egyszersmind a játéklehetõségek gazdag és könnyen elérhetõ kínálatához jutnak. Magyarországon az I. Electronic Arts Játék Fesztiválon egyedülálló módon lehetõség nyílik az általános- és középiskolások illetve a vállalkozó kedvû családok számára, hogy egyszerre több konzol típuson és mobil telefonon is kipróbálják magukat. Az érdeklõdõk a kiállítás mind a négy napján összemérhetik játéktudásukat.

 http://www.mobilshow.hu/

 www.infomarket.hu 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.