Mobilshow A MOBIL SHOW és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. õszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

 Mobilshow A MOBIL SHOW és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. õszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

Szeptember 8-tól 11-ig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában mutatkoznak be a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztésekkel, interaktív játékokkal, izgalmas elõadásokkal és a vásárlók számára különleges akciókkal jelentkezõ cégek.

Az informatika és mobilkommunikáció számos szakmai területen kapcsolódik. Mindkettõre jellemzõ, hogy jelentõs anyagi és szellemi ráfordításokkal serkentik a kereskedelmi, gazdasági szempontból ígéretes kutatásokat és nagyon gyors tempóban állnak elõ a fejlesztésekkel.

A kiállítás az ágazatok, az ágazatok piaci szereplõi számára egyszerre több lehetõséget kínál: a legszélesebb teret jelenti a szakmai kapcsolatok számára, a legrövidebb út a fejlesztések piacra juttatásához, és egyenesen sztráda a fogyasztókhoz, hiszen négy nap alatt több tízezer látogatóra lehet számítani.

A játék szeretete kortalan, játszani és játszva ismereteket szerezni mindenki szeret. Azok, akik élnek az informatikai-mobilkommunikációs termékekkel, szolgáltatásokkal és ezeket mindennapjaikban használják, egyszersmind a játéklehetõségek gazdag és könnyen elérhetõ kínálatához jutnak. Magyarországon az I. Electronic Arts Játék Fesztiválon egyedülálló módon lehetõség nyílik az általános- és középiskolások illetve a vállalkozó kedvû családok számára, hogy egyszerre több konzol típuson és mobil telefonon is kipróbálják magukat. Az érdeklõdõk a kiállítás mind a négy napján összemérhetik játéktudásukat.

 http://www.mobilshow.hu/

 www.infomarket.hu 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük