2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A különút vége: A Toshiba kapcsolódni kíván a Blu-ray Disc Association szervezethez

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/30942"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/blu-ray-disc-logo-dec-07.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="73" /></a></span> <p> A Toshiba bejelentette, hogy csatlakozik a (BDA) szervezethez, és a későbbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.</p><p>

  blu ray disc logo dec 07.thumbnail

 A Toshiba bejelentette, hogy csatlakozik a (BDA) szervezethez, és a későbbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.

  blu ray disc logo dec 07.thumbnail

 A Toshiba bejelentette, hogy csatlakozik a (BDA) szervezethez, és a későbbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.

A digitális technológiák piacvezető vállalataként, a Toshiba csúcsminőségű termékek széles választékával képviselteti magát a piacon. Termékpalettáján megtalálhatóak többek között a különböző DVD-felvevők és -lejátszók, valamint HDTV-készülékek, illetve olyan notebookok, amelyek számos különböző tárolóeszközt, például merevlemez-meghajtókat (HDD), DVD-ket és SD-kártyákat támogatnak. A Blu-ray formátumot támogató digitális eszközök közelmúltban tapasztalt jelentős mértékű térnyerése, valamint mind a fogyasztók, mind pedig a forgalmazók által egyaránt megfogalmazott piaci igények tükrében döntött a Toshiba a BDA szervezethez való csatlakozás mellett.

A Toshiba még idén olyan termékek – többek között BD-lejátszókat és BD-meghajtókat tartalmazó laptopok – bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot. A termékek részletes adatairól – beleértve az egyes területeken való bevezetésük időpontjait – a későbbiekben részletes információkat fog közzétenni a vállalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.