2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ízutazás a Vajdahunyadvár udvarán

1 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/30996"><img class="image image-preview" src="/files/images/banner_468x120_hir_es_iznapok.jpg" border="0" width="404" height="84" /></a></span> <p>2009. Augusztus utolsó hétvégéjén, 29-én és 30-án az Agrármarketing Centrum (AMC) ismét megrendezi a Hír-es Íznapokat. </p><p> 

 

2009. Augusztus utolsó hétvégéjén, 29-én és 30-án az Agrármarketing Centrum (AMC) ismét megrendezi a Hír-es Íznapokat.

 

 

2009. Augusztus utolsó hétvégéjén, 29-én és 30-án az Agrármarketing Centrum (AMC) ismét megrendezi a Hír-es Íznapokat.

 

Különleges történelmi íz-utazásra hív, a magyar régiók élelmiszer-bemutatójára, valamint a vidékekre jellemző alapanyagok és termékek ismertetésére. A nemzet jövőjét a saját hagyományainak tisztelete és ápolása határozza meg. Ezért kifejezetten regionális magyar termékek lesznek a főszereplők: kenyérlángos, kürtőskalács, rétesek, kecskesajtok, aszalt- és friss gyümölcsök, pálinkák, régi magyar sörök, ürmösborok, gyümölcsitalok. A színes bemutatót színpadi előadások kísérik. Lehetőség van vásárlásra, kóstolásra és a magyar specialitások titkainak ellesésére. A látogatók megtanulják a hazai termékek megbecsülését. Jelen lesznek a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet képviselők. A belépő 400 forintba kerül, múzeum-látogatással együtt 600 forint. A 14 éven aluli gyerekeknek ingyenes a belépés.

Részletes programot találunk a következő weblapokon: http://www.mezogazdasagimuzeum.hu/ és a http://www.amc.hu/ honlapján.

D. I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.