2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szolnoki Gazdasági Napok – 33 stand már elkelt

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/31136"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/szn.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/" title="http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/" width="74" height="100" /></a><span style="width: 72px" class="caption"><strong><a href="http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/">http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/</a> </strong></span></span><p>Már biztos, hogy a 2009. szeptember 10-én kezdődő Szolnoki Gazdasági Napokon a tíz különböző konferencia résztvevői és az érdeklődők 33 kiállító standját is megtekinthetik majd. Ez a szám természetesen még nem végleges, hiszen a napokban egy újabb kínai tartomány jelezte a rendezvényen való részvételi szándékát.</p><p>

  http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/

Már biztos, hogy a 2009. szeptember 10-én kezdődő Szolnoki Gazdasági Napokon a tíz különböző konferencia résztvevői és az érdeklődők 33 kiállító standját is megtekinthetik majd. Ez a szám természetesen még nem végleges, hiszen a napokban egy újabb kínai tartomány jelezte a rendezvényen való részvételi szándékát.

  http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/http://www.szolnokigazdasaginapok.hu/

Már biztos, hogy a 2009. szeptember 10-én kezdődő Szolnoki Gazdasági Napokon a tíz különböző konferencia résztvevői és az érdeklődők 33 kiállító standját is megtekinthetik majd. Ez a szám természetesen még nem végleges, hiszen a napokban egy újabb kínai tartomány jelezte a rendezvényen való részvételi szándékát.

2009. Szeptember 10-11-én a Tisza-parti megyeszékhely hat belvárosi helyszínén rendezik a Szolnoki Gazdasági Napokat. A szervezők – a Szolnoki Városfejlesztő Zrt., a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. és a Látvány Plusz Kft. – célja, hogy helybe hozzák az információkat, illetve bemutatkozási és találkozási lehetőségeket biztosítsanak a térség sikeres vállalkozásainak.

– Évek óta komoly energiákat fordítunk az üzletfejlesztésre, és úgy éreztük, a Szolnoki Gazdasági Napok jó alkalom lehet arra, hogy még többen megismerjenek bennünket és ezáltal új partnereket, megrendelőket találjunk – mondta Karmazin György, a tavaly 2,2 milliárd forintos nettó árbevételt elérő, 10 ezer fuvarfeladatot bonyolító BI-KA Logisztikai Kft. ügyvezető igazgatója. A cég nemcsak kiállítóként, de az „Együttműködő vállalatok és innovatív megoldások a logisztikában" című konferencia szervezőjeként is jelen lesz a rendezvényen. – A Szolnoki Ipari Parkban egy úgynevezett magas raktárt szeretnénk építeni, így a Szolnoki Gazdasági Napok remek lehetőség lesz az igények és az elvárások felmérésére is.

Úgy tűnik, lehetséges partnerekben nem lesz hiány, mert mint Kerék Gyula, a Látvány Plusz Kft. ügyvezetője elmondta, a tíz konferenciára komoly érdeklődés mutatkozik, a programhoz kapcsolódó kiállítótéren pedig már 33 cég osztozik. Közöttük olyan vállalkozások, amelyek a közelmúltban telepedtek Szolnokra – például a vasúti kocsikat gyártó Stadler, a mezőgazdasági gépeiről ismert McHale -, valamint olyanok, amelyek újdonságaikat szeretnék itt felvonultatni. A Jászkun Volán például a Szolnoki Gazdasági Napokon is bemutatja saját fejlesztésű, helyben gyártott, közösségi közlekedést szolgáló midibuszait.

A Szolnoki Gazdasági Napok szervezői elmondták, a díszvendég kínai Henan mellett Shanxi tartomány is jelen lesz az eseményen, ami azt mutatja: van érdeklődés a térség befektetési lehetőségei és vállalkozásai iránt. Ugyancsak erre utal, hogy több nagykövetség is jelezte, munkatársaik révén szeretnének Szolnokon lenni szeptember 10-11-én.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.