2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szombaton újra T-Mobile Bónusz Electronic Music Festival!

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/31173"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bonusz_fesztival-promo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="27" /></a></span>A nyári fesztiválszezon záró akkordjaként augusztus 29-én ismét jelentkezik Magyarország egyik legnépszerűbb elektronikus zenei rendezvénye, a T-Mobile Bónusz Electronic Music Festival. </p><p> 

bonusz fesztival promo.thumbnailA nyári fesztiválszezon záró akkordjaként augusztus 29-én ismét jelentkezik Magyarország egyik legnépszerűbb elektronikus zenei rendezvénye, a T-Mobile Bónusz Electronic Music Festival.

 

bonusz fesztival promo.thumbnailA nyári fesztiválszezon záró akkordjaként augusztus 29-én ismét jelentkezik Magyarország egyik legnépszerűbb elektronikus zenei rendezvénye, a T-Mobile Bónusz Electronic Music Festival.

 

A neves külföldi és hazai előadók, a magas színvonalú szolgáltatások, valamint a professzionális technika a közép-európai térség egyik legjelentősebb egynapos elektronikus zenei fesztiváljává emelik az eseményt. A T-Mobile, az igényes szórakoztatás és az elektronikus zene elkötelezettje immár harmadik éve, az idén először névadó szponzorként támogatja a nagyszabású rendezvényt, amelyre a SYMA Rendezvényközpont "A" és "B "csarnokában kerül sor. 

A tizenkét órás fesztiválmaraton nemzetközi fellépői között olyan neveket találunk, mint DJ Rush, Ferry Costen, Dave Clarke, Adam Beyer és Joey Beltram, míg a hazai élmezőnyt többek között a Hot X,  Collins & Behnam, Coyote, Igor Do'Urden, Budai és Sterbinszky képviselik. Az átütő élményről a elektronikus zene kiválóságainak felvonultatásán túl a szervezők csúcsminőségű hang-, fény- és vizuáltechnikai rendszerekkel gondoskodnak.

Az elfáradt fesztiválozók a T-Mobile Lounge-ban kényelembe helyezhetik magukat és felfrissülhetnek, miközben élvezhetik a különleges plazma-mozaikon futó egyedi VJ kompozíciókat. A mobilszolgáltató weboldalán meghirdetett játékon a jó válaszokat beküldők közül tízen egy-egy páros VIP belépővel lehetnek gazdagabbak, a legszerencsésebb játékos pedig még egy kétszemélyes backstage túrát is nyer VIP belépői mellé, amelynek keretében személyesen találkozhat kedvenc DJ-jével.

www.t-mobile.hu/t-mobile

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.