2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Stratégiai együttműködés a Tesco és a Magyar Vöröskereszt között

4 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/30091"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/TescoLogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.tesco.hu" title="www.tesco.hu" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.tesco.hu/">www.tesco.hu</a> </strong></span></span>A Tesco és a Magyar Vöröskereszt a közel 10 éve tartó stratégiai együttműködésük keretében a véradás mellett egyéb területeken is együttműködik: az áruházlánc többek között helyszínt biztosít a karácsonyi élelmiszer és ruhagyűjtési akcióknak, a közeljövőben pedig defibrillátor-állomások telepítését tervezik az áruházakba. </p><p>

www.tesco.huwww.tesco.hu A Tesco és a Magyar Vöröskereszt a közel 10 éve tartó stratégiai együttműködésük keretében a véradás mellett egyéb területeken is együttműködik: az áruházlánc többek között helyszínt biztosít a karácsonyi élelmiszer és ruhagyűjtési akcióknak, a közeljövőben pedig defibrillátor-állomások telepítését tervezik az áruházakba.

www.tesco.huwww.tesco.hu A Tesco és a Magyar Vöröskereszt a közel 10 éve tartó stratégiai együttműködésük keretében a véradás mellett egyéb területeken is együttműködik: az áruházlánc többek között helyszínt biztosít a karácsonyi élelmiszer és ruhagyűjtési akcióknak, a közeljövőben pedig defibrillátor-állomások telepítését tervezik az áruházakba.

Augusztus 28-án idén második alkalommal kerül megrendezésre a Tesco Egészségnap. Az ország 24 pontján, ebből 3 kiemelt helyszínen az egészséges táplálkozásé és életmódé lesz a főszerep. A Magyar Vöröskereszttel közös véradás, ingyenes szűrővizsgálatok, egészségügyi tanácsadás, a beszállítók egészséges finomságainak bemutatója, gyerekprogramok, valamint iskolakezdési adománygyűjtés várják az érdeklődőket az áruházakban.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. 2000 óta kiemelt támogatója és együttműködő partnere a Magyar Vöröskeresztnek. A vérkészletek szinten tartása érdekében a Tesco és a Magyar Vöröskereszt évente 4 alkalommal szervez Országos Véradó Napot 25-30 áruházban, emellett közel 50 alkalmi véradást Az együttműködés 9 éve alatt közel 30 ezren adtak vért, 450 helyszínen, illetve eseményen. A legnagyobb, országos hálózattal rendelkező áruházláncként a Tesco komoly segítséget tud nyújtani a Magyar Vöröskereszt számára a véradások számának bővítése érdekében.

Emellett a Tesco és a Magyar Vöröskereszt más módon is együttműködik, így például az áruházlánc helyszint biztosít a karácsonyi gyűjtőakcióknak. 2008-ban 88 áruházban, több mint 10 000 kg élelmiszer gyűlt össze – játékok, ruhaneműk – a 2,5 millió forint anyagi támogatás mellett. A közeljövőben szintén a Magyar Vöröskereszttel közösen tervezi életmentő defibrillátor-állomások telepítését áruházaiba.

Az augusztus 28-án megrendezésre kerülő Tesco Egészségnap a vállalat társadalmi felelősségvállalásának egyik fontos eleme. A program idén májusban indult útjára, azzal a céllal, hogy a különböző szűrővizsgálatok (vércukor, koleszterin és testzsír-mérés) és életmódszakértők bevonásával felhívja a vásárlók figyelmét a megelőzésre, azaz az egészséges életmód megvalósítására. Emellett az áruházlánc felelős szomszédként a minőségi és egészségbarát termékek – Light Choices (ízben gazdag, ugyanakkor alacsonyabb tápanyagtartalmú), Organic (bio) termékcsaládok – széles választékát kínálja, ezzel is igyekszik hozzájárulni vásárlói egészségtudatos táplálkozásához.

A Tesco Egészségnap keretében a Magyar Vöröskereszttel közösen szervezett véradás, iskolakezdési adománygyűjtés lesz 25 áruházban. 3 kiemelt helyszínen (a budaörsi, a kaposvári, valamint Budapesten a Pesti úti áruházban) egészségügyi tanácsadás, Tesco Light Choices termékek és a partnerek egészséges finomságainak bemutatói, valamint kreatív foglalkozások és gyerekprogramok várják az érdeklődőket.

„Büszkék vagyunk arra, hogy 2000 óta stratégiai partnerünknek tudhatjuk a Magyar Vöröskeresztet. Bízunk benne, hogy ezt az együttműködést a jövőben még szorosabbra tudjuk főzni. Jó példa erre a most előkészítés alatt álló defibrillátor-telepítési program", mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Az Egészségnapról és a programokról bővebb információ a http://www.tesco.hu/, a http://www.voroskereszt.hu/ és a http://www.veradas.hu/ weboldalon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.