2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Taskentbe is indít járatot a Lufthansa – Münchenből indul a Lufthansa első közvetlen járata Közép-Ázsiába

2 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/10764"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/lufthansa%20logo.thumbnail.gif" border="0" alt="www.lufthansa.de" title="www.lufthansa.de" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.lufthansa.de/">www.lufthansa.de</a> </strong></span></span>2010. március 28-tól új járatot indít a Lufthansa Üzbegisztán fővárosába, Taskentbe. A heti három alkalommal közlekedő járatot a légitársaság egy Boeing 737-sel fogja kiszolgálni, amelyet a svájci PrivatAir fog üzemeltetni. A gépen 24 Business Class osztályú és 84 turista hely áll majd rendelkezésre. </p><p>

 

www.lufthansa.dewww.lufthansa.de 2010. március 28-tól új járatot indít a Lufthansa Üzbegisztán fővárosába, Taskentbe. A heti három alkalommal közlekedő járatot a légitársaság egy Boeing 737-sel fogja kiszolgálni, amelyet a svájci PrivatAir fog üzemeltetni. A gépen 24 Business Class osztályú és 84 turista hely áll majd rendelkezésre.

 

www.lufthansa.dewww.lufthansa.de 2010. március 28-tól új járatot indít a Lufthansa Üzbegisztán fővárosába, Taskentbe. A heti három alkalommal közlekedő járatot a légitársaság egy Boeing 737-sel fogja kiszolgálni, amelyet a svájci PrivatAir fog üzemeltetni. A gépen 24 Business Class osztályú és 84 turista hely áll majd rendelkezésre.

 

"Az új járattal először közlekedtetünk közvetlen járatot München és Közép-Ázsia között. A magyar utasok pedig kedden és csütörtökön négy, szombaton három Münchenbe induló járattal érhetik el a taskenti gépet."  – mondja Tamur Goudarzi-Pour, a Lufthansa közép-kelet európai régiójának vezetője.

A mintegy kétmillió lakosú Taskent Üzbegisztán fővárosa, egyúttal az ország legnagyobb települése. A nyersanyagban gazdag országban számos nemzetközi vállalat telepedett le, Németország pedig Üzbegisztán legfontosabb importpartnere, egyúttal jelentős export célország is. Taskent számos látványossággal csábítja a turistákat is, hiszen az ország területén haladt át az egykori Selyemút.

A PrivatAir jet által üzemeltetett Boeing 737-800 fedélzetén a Lufthansa valamennyi szolgáltatása elérhető lesz, így a kéthavonta változó sztárszakácsok által készített, a tengerentúli járatokon szokásos menüt szolgálják fel, az utasok igénybe vehetik a legújabb beépített fedélzeti szórakoztatóközpont kínálatát, továbbá minden adott lesz a fedélzeten a munka folytatására. A kényelmes utazásról nem csupán a Business Classon teljesen síkra dönthető, közel kétméteres ülések gondoskodnak, hanem a turista osztály használt kevesebb ülés is nagyobb teret biztosít minden egyes utas számára.

Jegyek az utazási irodákban, a Lufthansa honlapján, a http://www.lufthansa.com-on/ foglalhatók.

München – Taskent, Üzbegisztán

reptér/

kód/

időszámítás

München, Terminal 2 (MUC); GMT + 01:00 óra

Taskent Airport (TAS); GMT + 05:00 óra

menetrend

minden idő helyi idő szerint megadva

2010. március 28-tól elérhető

kedd, csütörtök, szombat

LH644          München 20.15 – Taskent 05.05

LH645          Taskent 06.45 – München 10.15

   

átlagos repülési időtartam

München – Taskent: 6 óra 10 perc

távolság

4.485 km / 2.787 mérföld

üzemeltetett repülőgép típusa

Boeing 737-800 (a PrivatAir üzemeltetésében)

kabin kialakítása

108 ülés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.