2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

BBC Entertainment 2009. november 11-től Magyarországon is

3 perc olvasás
<em><span class="inline inline-left"><a href="/node/32516"><img class="image image-preview" src="/files/images/bbc.jpg" border="0" alt="http://www.bbcentertainment.com/" title="http://www.bbcentertainment.com/" width="314" height="44" /></a><span style="width: 312px" class="caption"><strong><a href="http://www.bbcentertainment.com/">http://www.bbcentertainment.com/</a> </strong></span></span>Arculatot vált a BBC Prime, 12 millió európai és közel-keleti háztartásban fogható a BBC Entertainment.</em><br />

http://www.bbcentertainment.com/http://www.bbcentertainment.com/ Arculatot vált a BBC Prime, 12 millió európai és közel-keleti háztartásban fogható a BBC Entertainment.

http://www.bbcentertainment.com/http://www.bbcentertainment.com/ Arculatot vált a BBC Prime, 12 millió európai és közel-keleti háztartásban fogható a BBC Entertainment.

 

  Új arculattal, BBC Entertainment néven működik tovább 2009. november 11-től a BBC Prime. Az átkeresztelt csatorna ellenállhatatlan BBC-vígjátékokat, sorozatokat és könnyű szórakoztató műsorszámokat sugároz európai és közel-keleti nézői számára.

A pán-regionális BBC Entertainment csatorna díjnyertes, friss, modern arculatot kínál nézőinek, mellyel egyszerre teremt színvonalas környezetet az igen kedvelt BBC-műsorok és az újonnan induló programok számára.

A BBC Worldwide Channel elkötelezett, hogy a legmagasabb színvonalú és minőségű műsorokat kínálja nézőinek. Éppen ezért az új külső mellett, a BBC Entertainment új műsorokkal is jelentkezik.

A csatorna novemberben induló új sorozatai között a nézők megtalálhatják a Russell T. Davies által jegyzett öt részes Mine all Mine-t, aWaterloo Road harmadik évadját, a The Gill Mayo Mysteries-t és a Blackjack-et, míg a vígjáték-sorozatok közül a Lead Balloon második évadját, a The Omid Djalili Show-t és a Jack Dee: Live at the Apollo-t tekinthetik meg.

A csatorna csúcsidőn kívül dokumentumfilmeket, életmód- és gyermekműsorokat is sugároz majd, és tovább folytatja a már régóta futó, népszerű sorozatok – így az Eastenders, a Holby City és a Casualty – vetítését. Az új műsorok mindegyikét magyarul is feliratozzák.

Dean Possenniskie, a BBC Worldwide Channels ügyvezető igazgatója és az EMEA régió vezető-alelnöke a következőt nyilatkozta: „A BBC Entertainment több mint 12 millió európai háztartásban történő bevezetése jelentős mérföldkövet jelent munkánkban, melynek során folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan csatornákat kínáljunk a nézőinknek, amelyek tükrözik a BBC márkanévvel fémjelzett minőséget. Biztos vagyok benne, hogy nézőink értékelni fogják a BBC Entertainment friss, modern arculatát, és élvezni fogják az idén képernyőre kerülő több száz órányi új műsort."

A BBC Entertainment névre történő átállásra november 11-én, közép-európai idő szerint reggel 6 órakor kerül sor. Az átállás automatikus lesz, a nézők tehát anélkül élvezhetik a csatorna új arculatát, hogy bármit is át kellene állítaniuk a beltéri egységen, a műholdvevőn vagy az intelligens kártyán.

Az 1995-ben debütált BBC Prime jelenleg Európa és a Közel-Kelet 12 millió háztartásában fogható. A BBC Prime csatorna BBC Entertainment névre történő átkeresztelésével a csatorna felsorakozik a BBC Worldwide Channels globális portfoliójába tartozó BBC márkanév alatt futó tematikus csatornák – a BBC Entertainment, a BBC Lifestyle, a BBC Knowledge, a CBeebies és a BBC HD – mellé.

A BBC Entertainment 2006-ban indult teljesen lokalizált csatornaként Ázsiában; mostanra már Indiában, Lengyelországban, Afrikában, Skandináviában és Latin-Amerikában is fogható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.