2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pályázati kiírás:3,2 milliárd Ft üdülési csekk támogatás a szociálisan rászorultaknak

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34844"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/udulesi_csekk.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="72" /></a></span> A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány célja a munkavállalók, szövetkezeti tagok, valamint családtagjaik, a nyugdíjasok és más önálló jövedelemmel nem rendelkezőkszociális célú kedvezményes üdültetésének elősegítése. Az alapítvány évről évre egyre nagyobb forrást biztosít saját gazdálkodásának eredményéből a szociálisan hátrányos helyzetben élők üdülési támogatására.<br /><td valign="top"> </td>  <img class=" size-full wp-image-1110" src="https://euroastra.hu/wp-content/uploads/2007/07/spacer.gif" border="0" width="15" height="15" />

udulesi csekk.thumbnail A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány célja a munkavállalók, szövetkezeti tagok, valamint családtagjaik, a nyugdíjasok és más önálló jövedelemmel nem rendelkezőkszociális célú kedvezményes üdültetésének elősegítése. Az alapítvány évről évre egyre nagyobb forrást biztosít saját gazdálkodásának eredményéből a szociálisan hátrányos helyzetben élők üdülési támogatására.

 

  spacer

udulesi csekk.thumbnail A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány célja a munkavállalók, szövetkezeti tagok, valamint családtagjaik, a nyugdíjasok és más önálló jövedelemmel nem rendelkezőkszociális célú kedvezményes üdültetésének elősegítése. Az alapítvány évről évre egyre nagyobb forrást biztosít saját gazdálkodásának eredményéből a szociálisan hátrányos helyzetben élők üdülési támogatására.

 

  spacer
    2010 évben 3,2 milliárd Ft üdülési csekk támogatáshoz juthatnak pályázati úton az alacsony jövedelmű nyugdíjasok, fogyatékossággal élők, legalább két gyermeket nevelő munkavállalók és a szakiskolai tanulók. Az alapítvány

2009. december 1. és 2010. január 31. között

az alábbi pályázatokat hirdeti meg:

EZÜST NYÁR PÁLYÁZAT NYUGDÍJASOK RÉSZÉRE
Pályázók köre: azon belföldi illetőségű nyugellátásban részesülő, 62. életévét betöltött személy, akinek a havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 80 000 Ft-ot, és más jövedelemmel nem rendelkezik.
ESÉLY A PIHENÉSRE PÁLYÁZAT FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐK RÉSZÉRE
Pályázók köre: azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött fogyatékossággal élő személy, aki fogyatékossági támogatásban, és/vagy vakok személyi járadékában, és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesül és 2009. évben és havi teljes összegű ellátása és a pályázat beadását megelőző hónapban szerzett jövedelme együttesen nem haladja meg a nettó 80 000 Ft-ot.
SZOLIDARITÁS PÁLYÁZAT TÖBB GYERMEKET NEVELŐ MUNKAVÁLLALÓK RÉSZÉRE
Pályázók köre: azon belföldi illetőségű munkavállaló:aki a pályázat beadását megelőző hónapban teljes munkaidős munkaviszonnyal rendelkezett, továbbá akinek a pályázat beadását megelőző havi járulékalapot képező bruttó keresete nem haladta meg a 130.000 Ft-ot és más jövedelemmel nem rendelkezik, valamint aki kettő vagy több gyermeket nevel saját háztartásában.
VAKÁCIÓS PROGRAM PÁLYÁZAT SZAKISKOLAI TANULÓK RÉSZÉRE
Pályázók köre: szakiskolai képzésben résztvevő nappali tagozatos tanulók legalább 20 fős csoportja, amennyiben a szakképző intézmény, szakképzés érdekében tevékenykedő civil szervezet, illetve szakszervezet nyújtja be pályázatát.

A meghirdetésre kerülő pályázatokon felnőttek esetében 40.000 Ft-os, gyermekek esetében 25.000 Ft üdülési csekk nyerhető el.
A pályázatokat a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványhoz postai úton kell eljuttatni. Cím: 1590 Budapest, Pf.11. A pályázat benyújtásához szükséges formanyomtatvány a http://www.udulesicsekk.hu/ web-oldalról tölthető le.

Budapest, 2009. november 30. 
Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány
További információ:
MNÜA Titkárság
Tel.: 505-8484 
    

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.