2024.augusztus.13. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Repedező M6 alagutak- az NFM megindítja az M6 Szekszárd utáni szakaszának műszaki felülvizsgálatát

1 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/47388"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/alagut.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span>A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium bekérte a koncessziós társaságtól a koncessziós szerződés szerint benyújtandó jelentést az M6 alagútjaiban történtekről. </p><p> 

alagut.thumbnailA Nemzeti Fejlesztési Minisztérium bekérte a koncessziós társaságtól a koncessziós szerződés szerint benyújtandó jelentést az M6 alagútjaiban történtekről.

 

alagut.thumbnailA Nemzeti Fejlesztési Minisztérium bekérte a koncessziós társaságtól a koncessziós szerződés szerint benyújtandó jelentést az M6 alagútjaiban történtekről.

 

Az előzetes egyeztetések és a helyszíni jegyzőkönyv alapján a hibák elhárítása folyamatban van, a közlekedésbiztonsági kockázatok kizárása után a forgalom újraindulhat. A hibák kijavítása a koncessziós társaság kötelessége, költségeit a magánpartner viseli.

A szaktárca érintett államtitkárságai haladéktalanul megkezdik az M6/M60 Szekszárd – Bóly – Pécs közötti szakaszának teljes műszaki felülvizsgálatát, kiemelt figyelemmel az alagutak műszaki állapotára és a jelenlegi hibák okaira. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az állam koncessziós szerződésben foglalt jogait maradéktalanul érvényesíteni kívánja, az útlezárás következményeit a rendelkezésre állási díjban érvényesíti.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.