2024.augusztus.13. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Csepel Önkormányzata átvilágítja a telefonköltségeket

2 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/48110"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kakukk.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="78" /></a></span>Csepel Önkormányzata a SciamuSt, hazánk vezető telekommunikációs tanácsadó cégét bízta meg, hogy a vezetékes és mobil távközlési költségeket csökkentse.</p><p>

 

kakukk.thumbnailCsepel Önkormányzata a SciamuSt, hazánk vezető telekommunikációs tanácsadó cégét bízta meg, hogy a vezetékes és mobil távközlési költségeket csökkentse.

 

kakukk.thumbnailCsepel Önkormányzata a SciamuSt, hazánk vezető telekommunikációs tanácsadó cégét bízta meg, hogy a vezetékes és mobil távközlési költségeket csökkentse.

A SciamuS a megtakarítás egy részéért vállalta, hogy az önkormányzat és a tulajdonában lévő vagy általa üzemeltetett intézmények részére elkészíti és végrehajtja a költségcsökkentést eredményező akciótervet. Ennek köszönhetően nem kizárólag a XXI. kerület polgármesteri hivatalának telefon- és internetköltségei csökkenek majd a jövőben, hanem az egészségügyi és szociális szolgálaté, a kerületi TV-é, a piacé, az önkormányzat tulajdonában lévő üzletek és egyéb helyiségek kezelésével megbízott cégé és az Oktatási Szolgáltató Intézményé is.

Borbély Lénárd alpolgármester emlékeztetett rá, hogy korábban az önkormányzat kerületi szinten havonta 8 millió forint közpénzt költött el erre a célra, ezt azonban most felülvizsgáltatják.

A SciamuS februárban elkezdte az adatok begyűjtését és nyárra ígéri, hogy a költségstruktúra átvilágítását, a számlák alapján a részletes elemzések elkészítését és az összefoglaló jelentést és javaslatokat átadja a megbízónak.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.