2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az új netes szolgáltatás – a FoglaljOrvost.hu – gyorsan növekvő páciensi körét folyamatosan bővülő szolgáltatások várják.

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/48365"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_103.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="33" /></a></span> <p>A közel két hónappal ezelőtt indult új internetes szolgáltatás, -  a FoglaljOrvost.hu - a várakozásoknak megfelelően sikerrel startolt a páciensek körében.  A siker titka az egyszerű használat mellett, hogy a Foglaljorvost.hu orvos kínálata napról-napra bővül, már 19 szakterületen kínálnak szakorvosokat.</p><p>

 image4 103.thumbnail

A közel két hónappal ezelőtt indult új internetes szolgáltatás, –  a FoglaljOrvost.hu – a várakozásoknak megfelelően sikerrel startolt a páciensek körében.  A siker titka az egyszerű használat mellett, hogy a Foglaljorvost.hu orvos kínálata napról-napra bővül, már 19 szakterületen kínálnak szakorvosokat.

 image4 103.thumbnail

A közel két hónappal ezelőtt indult új internetes szolgáltatás, –  a FoglaljOrvost.hu – a várakozásoknak megfelelően sikerrel startolt a páciensek körében.  A siker titka az egyszerű használat mellett, hogy a Foglaljorvost.hu orvos kínálata napról-napra bővül, már 19 szakterületen kínálnak szakorvosokat.


Az első szakorvos foglaló rendszer tapasztalatait összegezve, már a kezdeti hónapok forgalma is azt mutatja, hogy az emberek a várakozás és telefonálgatás helyett ma már szívesen választják az online időpont foglaló rendszert. Az első eredmények szerint a nők aktívabbak a Foglaljorvost.hu oldalain.

A legkeresettebb szakterület tekintetében is ezt támasztják alá a számok, mivel a nőgyógyászati időpontfoglalás vezeti a listát. Ez valószínűleg azzal magyarázható, hogy ez az a tipikusan kényes terület, amit az ember nem szívesen egyeztet telefonon a kollégái előtt.

Emellett más érdekes adatokkal is szolgált az elmúlt időszak, nem túl meglepő módon a legtöbben például a hétvégi időszakot használják időpontfoglalásra, de a legkeresettebbek a 24 órán belüli időpontfoglalások. Egyértelmű, hogy aki azonnali megoldást keres egészségügyi problémáira, általában az interneten igyekszik találni megfelelő szakorvost is.

Ezek is alátámasztják a szolgáltatás üzemeltetőinek véleményét, miszerint a rendszer sikere abban rejlik, hogy ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az azonnali időpontfoglalásnak. Az is látható, hogy a telefonos rendszereknél egyértelműen jobb, hiszen nem kell a kezelő jelentkezésére vagy a rendelési idő kezdetére várni, akár éjszaka is lehet időpontot foglalni a kiválasztott kezelésre. A mobilitása és rugalmassága az, amiért ilyen gyorsan, ennyire népszerű lett a szolgáltatás. A FoglaljOrvost.hu egyértelmű előnyei közül a felhasználók legtöbbször az egyszerű használatot emelik ki, hiszen gyakorlatilag néhány kattintással megtalálhatjuk a megfelelő szakorvost az oldalon, s ezzel egyidejűleg be is jelentkezhetünk hozzá.

Természetesen a Foglaljorvost.hu csapata szeretne minél szélesebb körben, kiváló minőségű szolgáltatást biztosítani felhasználóinak, így a szakorvosok és a rendelőintézetek körét folyamatosan bővítik.

Már jelenleg is 10 nagy budapesti magán rendelőintézetben, például a Rózsakert Medical Centerbe, a Mammut Egészségközpontba, a Körúti Orvosi Centrumba vagy akár a FirstMed Centers-be is lehetőség van webes időpontfoglalásra, de számtalan egyéni magánrendelés is a felhasználók rendelkezésére áll. Különleges szakterületeket is lefed már a Foglaljorvost.hu, ilyen például a gyermek neurológus, gyermek endokrinológus, a szexuálterapeuta, a hidegterápia, vagy a botox kezelések is bekerültek a kínálatba. Az orvosi szakterületek köre pszichológus-rendeléssel is kibővült, de a csapat tovább dolgozik a szolgáltatás tökéletesítésén és további bővítésén.

A FoglaljOrvost.hu-val kapcsolatos bővebb információért szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

FoglaljOrvost.hu  szolgáltatást három fiatal vállalkozónő indította el, megelégelve, hogy egy-egy orvosi időpont-egyeztetés milyen nehézkes és hosszadalmas telefonos ügyintézést igénylő feladat, miközben manapság rengeteg mindent el lehet már intézni az interneten, anélkül, hogy kilépnénk a lakásból vagy az irodánkból. A számítógép előtt ülve egyszerűen, néhány gombnyomással például szállodát foglalhatunk, repülőjegyet vásárolhatunk, pizzát rendelhetünk.

A FoglaljOrvost.hu célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Nem kell többé telefonálgatni, várakozni, amíg valaki felveszi a telefont, vagyis az orvoshoz való bejelentkezés nem kerül többé pénzbe. A legalkalmasabb időben – otthonról, akár hétvégén vagy éjszaka is – kényelmesen lehet a legmegfelelőbb időpontot kiválasztani. A  szolgáltatást a betegek teljesen ingyenesen vehetik igénybe.

www.foglaljorvost.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.